Voor ondernemers

Luuk en Lilly - header postkaart

Sinds een aantal jaren werken de regionale marketingorganisaties in Oost-Nederland (Marketing Oost, Twente, Achterhoek en Veluwe) en de Duitse “Tourismusverbände” Osnabrücker Land, Münsterland, Emsland en Grafschaft Bentheim intensief samen in het Euregionale INTERREG IV-project “Toerisme-Marketing Grensregio” om gezamenlijk promotie te verrichten op de Nederlandse en Duitse markt, dat gedeeltelijk (op basis van co-financiering) door Europese subsidies wordt ondersteund.

Het doel is om in eerste instantie inwoners van de grensregio’s Niedersachsen en Nordrhein-Westfalen (totaal ca. 26 miljoen inwoners) en de provincies Gelderland en Overijssel, en in tweede instantie de totale Duitse (82 miljoen inwoners) en Nederlandse bevolking te stimuleren een korte vakantie of dagtocht in de Nederlands-Duitse grensregio door te brengen.

Kindervakanties op Youtube

Kinder Vakanties

Luuk tijdens een promotour

Het tweetalige internetplatform www.kinder-vakanties.nl / www.urlaubfuerkinder.de is één van de projecten om een vakantie in het Nederlands-Duitse grensgebied te promoten en te stimuleren.

De website geeft een overzicht van alle kindvriendelijke bedrijven in het Duitse en Nederlandse grensgebied. Onder leiding van Luuk (Nederlands jongetje) en Lilli (Duits meisje) ontdekken kinderen alles wat ze moeten weten om een leuk dagje uit of een vakantie bij de buren te beleven. Uiteraard brengen wij de website onder de aandacht via verschillende marketingactiviteiten. Denk hierbij aan SEO, SEA-campagnes, bannering op andere website, promotoeren en drukwerk. Meer informatie hierover en over de andere projecten vindt u op de website van de Euregio.

Mocht u geïnteresseerd zijn in deelname aan het internetplatform www.kinder-vakanties.nl / www.urlaubfuerkinder.de vul dan onderstaand formulier in. Wij zullen dan contact met u opnemen en de mogelijkheden met u bespreken.