Kerstmarkt in Osnabrück

  • Kerstmarkt Osnabrück
  • Kerstmarkt Osnabrück
  • Kerstmarkt Osnabrück
  • Kerstmarkt Osnabrück

Ervaar de traditionele historische Kerstmarkt in Osnabrück en laat je betoveren!

Ieder jaar is het weer feest rondom de markt en domplein van de Johanniskirche in Osnabrück. Ieder jaar wordt hier namelijk de Kerstmarkt in Osnabrück georganiseerd. Er heerst een bijzondere sfeer en je kunt hier op en top genieten van een kerstmarkt zoals die bedoeld is.

De Kerstmarkt in Osnabrück is van 25 november tot en met 22 december 2016 en nodigt uit om je te laten betoveren door alle lichtjes, lampjes, geuren en kleuren! Kom naar de Kerstmarkt in Osnabrück en smikkel van geroosterde amandelen, een warme chocolademelk en je ouders misschien wel van een echte Duitste Gluhwein! Slenter door de historische steegjes van de binnenstad en ga op zoek naar dat perfecte kerstcadeautje voor je familie of vrienden. Er is van alles te koop! Vele kraampjes maar natuurlijk ook winkels bieden hun waar aan. Kunst, kleding, handgemaakte spulletjes en natuurlijk heel veel lekkers om van te eten!

Beelden vanaf de Kerstmarkt in Osnabrück

Op de zaterdagen tijdens de Kerstmarkt in Osnabrück kun je tot 20:00 uur winkelen! Ook kun je tijdens een bezoek aan de kerstmarkt in Osnabrück de Marienkerktoren beklimmen (van donderdag t/m zondag). Je hebt een adembenemend uitzicht over het sfeervolle marktplein!

Kijk voor meer informatie in de online flyer Kerstmarkt Osnabruck

Bezoek de website

Kerstmarkt in Osnabrück op de kaart en in de buurt

Adres

Kerstmarkt in Osnabrück

Binnenstad Osnabrück

D-49074 Osnabrück

Contact

Tel.: +49 (0)541 - 32 32 202

tourist-information@osnabrueck.de

Bezoek de website

Openingstijden

25 november t/m 22 december
Dagelijks geopend 12:00 tot 21:00 uur

Entreeprijzen

Entree is gratis