Kerstmarkt Nordhorn

  • Kerstmarkt Nordhorn

Het ultieme kerstgevoel beleef je bij de Kerstmarkt in Nordhorn!

Ook dit jaar nodigd de stad Nordhorn je weer uit om de Kerstmarkt Nordhorn te komen bezoeken. Een sprookjesachtige ervaring voor jong en oud!
Kerstmarkt Nordhorn geeft je het échte kerstgevoel! Houten kraampjes, veel lampjes en een gevarieerd programma maken Kerstmarkt Nordhorn tot een sfeervol uitje.
Bijzonder aan de Kerstmarkt Nordhorn is, dat het aanbod van de stands wisselt van aanbieder. Zo kun je Kerstmarkt Nordhorn dus vaker bezoeken en toch steeds iets nieuws ontdekken!
Tijdens de kerstmarkt Nordhorn die van 23 november t/m 24 december duurt, is er een veelzijdig programma waarbij natuurlijk ook aan de kinderen wordt gedacht.
Zo is er een Sinterklaas optocht op 5 december waarbij Sinterklaas en zijn piet aankomt over de Vechte en begeleid door midwinterhoornblazers een rondje door de binnenstad maakt. Voor de volwassenen is er in de avond het traditionele “Nicolaus Knobeln” Een dobbel-kans-spel waarbij mooie prijzen te winnen zijn.
Ook komt de kerstman regelmatig op bezoek bij de Kerstmarkt Nordhorn en kunnen kinderen een gedichtje voordragen of een liedje zingen, ze krijgen dan een leuk presentje.
Iedere dinsdag in december is het kinderdag! Dan zijn de kinderattracties en etenswaar goedkoper voor de kids en bovendien hebben de standhouders speciale verassingen voor de kleine klanten.

Op de zondagen is het handwerkzondag. Dan wordt de Kerstmarkt Nordhorn uitgebreid met ambachtelijke handwerk stands en worden er kerstkransen gemaakt, figuren gezaagd, en glas in lood gesmolten. Zeker de moeite waard en het zorgt voor nóg meer sfeer!

En een absolute aanrader is het combineren van een bezoek aan de Kerstmarkt Nordhorn met een “Punch Tocht” Een boottocht over de Vechte in een traditionele sloep onder het genot van een heerlijk warme Glühwein! Voor de kids is er speciale “Kinder-Punch”! Ontdek de waterstad Nordhorn en de Kerstmarkt Nordhorn vanaf het water en beleef het ultieme kerstgevoel!

Bezoek de website

Kerstmarkt Nordhorn op de kaart en in de buurt

Adres

Kerstmarkt Nordhorn

Binnenstad Nordhorn

D-48529 Nordhorn

Contact

Tel.: +49 (0)5921 - 80 390

info@vvv-nordhorn.de

Bezoek de website

Openingstijden

23 november t/m 24 december
Maandag t/m zaterdag 13:00 tot 20:00 uur
Zondag 14:00 tot 19:00 uur
Zaterdag 24 december 11:00 tot 14:00 uur

Entreeprijzen

Entree is gratis