Punch Boottochten

Warme drankjes, sfeervolle lichtjes en het kabbelende water. Ontdek Nordhorn tijdens de Punch Boottochten op een andere manier!

Punch is een drankje met vruchten, suiker, thee, kruiden en alcohol. Dit kan koud gedronken worden… maar ook warm. En dat is nu juist zo lekker met het winterse weer! Punch of Glühwein vind je traditioneel in Duitsland tijdens de sfeervolle kerstmarkten of in “Koek en Zopie”-standjes. De Punch Boottochten in Nordhorn zijn inmiddels een goede traditie geworden. Tijdens de winterse maanden kun je met een sfeervol verlichte sloep over de Vecht varen en vanaf het water de betoverende stad Nordhorn ontdekken, onder het genot van een heerlijke warme Glühwein. Voor de jonge bezoekers is er natuurlijk een speciale kinderpunch beschikbaar. Ontdek vanaf het water de stad Nordhorn. De Punch Boottochten kun je bijvoorbeeld perfect combineren met een bezoek aan de Kerstmarkt Nordhorn (23 november t/m 24 december). Begin je uitstapje met een Punch Boottocht, of sluit er je dag Nordhorn mee af. De Punch Boottochten vinden plaats in november en december. Vertrek vanaf de aanlegsteiger bij het VVV kantoor aan de Firnhaberstraße.

Voor groepen zijn de Punch Boottochten ook ontzettend origineel. Kom met je familie of vriendengroep naar Nordhorn en zet de toon met een gezellig en sfeervol boottochtje! Voor groepen zijn de Punch Boottochten op aanvraag op alle dagen van de week mogelijk.

Bezoek de website

Punch Boottochten op de kaart en in de buurt

Adres

Punch Boottochten

Firnhaberstrasse 17

D-48529 Nordhorn

Contact

Tel.: +49 5921/8039-0

info@vvv-nordhorn.de

Bezoek de website

Openingstijden

November: dinsdag, vrijdag en zaterdag 17:00 uur
December: dinsdag, vrijdag en zondag 17:00 uur

Entreeprijzen

Kinderen € 8,50
Volwassenen € 10,50