Dickens Festijn Deventer

  • Dickens Festijn Deventer
  • Dickens Festijn Deventer

Beleef het Dickens Festijn Deventer

Ook dit jaar brengen Charles Dickens en zijn  leeftijdsgenoten de 19e eeuw weer tot leven.. De 19e eeuwse Engelse stad van Charles Dickens komt weer tot leven in het historische centrum van Hanzestad Deventer. In de historische stadskern, het Bergkwartier, zullen zo’n 900 figuren uit de beroemde boeken van de Engelse verhalenverteller de straten bevolken. Zo zijn o.a. Scrooge, Oliver Twist, Mr. Pickwick, de Christmas Carol Singers, weeskinderen, dronkaards, kantoorklerken en nog vele andere personen aanwezige. Wil jij ze ook leren kennen?

Jaarlijks bezoeken meer dan 150.000 mensen uit binnen- en buitenland het Dickens Festijn in Deventer. De entree voor het Dickens Festijn Deventer is gratis, maar er kan wel een wachttijd zijn van ruim een uur.

Andere kerstevenementen in Deventer

Kerstmarkt in de Lebuïnus Kirche
De jaarlijkse kerstmarkt in de grote, oftewel de Lebuïnus Kerk vindt dit jaar plaats van 15 t/m 17 december

Kerstbrocante aan de IJssel
In de Oude Mariakerk vind je op 17 en 18 december verschillende kraampjes met nostalgische kerstartikelen en prachtige brocante. Ben je dus nog op zoek naar een leuk kerstcadeautje? Hier vind je het vast!

Extra openingstijden winkels
Tijdens het Dickens Festijn zullen de winkels ook extra lang geopend zijn. Op zaterdag 17 december van 09:30 tot 18:00 uur en op zondag 18 december van 12:00 tot 17:00 uur.

Deventer Kerststad
Op zondag 18 december vinder er onder de titel “Deventer Kerststad” gratis concerten in het stadhuis plaats. Het stadhuis ligt naast de Lebuïnus Kerk, dus je kunt meteen een bezoekje brengen aan de kerstmarkt in de kerk. De concerten worden gegeven door koren en muziekverenigingen uit Deventer en omgeving.

Meer informatie over het Dickens Festijn Deventer vind je op de website.

Bezoek de website

Dickens Festijn Deventer op de kaart en in de buurt

Adres

Dickens Festijn Deventer

Bergkwartier

7411 ES Deventer

Contact

Tel.: +31 (0)570 - 71 01 20

vvv@deventermusea.nl

Bezoek de website

Openingstijden

17 december 11:00 tot 17:00 uur
18 december 11:00 tot 17:00 uur

Entreeprijzen

Entree is gratis