IJsbaan Twente

  • IJsbaan Twente
  • IJsbaan Twente
  • IJsbaan Twente (2)
  • IJsbaan Twente

Volop ijsplezier op IJsbaan Enschede: Have an ice day!

Beleef volop ijsplezier voor jong en oud op de volledig overdekte IJsbaan Enschede. Wij zijn geopend van oktober t/m maart. Op het snelle ijs van de 400 meterbaan van IJsbaan Enschede kan iedereen heerlijk zijn ronden schaatsen. Op de 30*60 meterbaan maken kinderen, kunstschaatsers en ijshockeyers veel plezier. Haal je mooiste muts en je hipste handschoenen uit de kast, want schaatsen is ontzettend cool. Alle soorten schaatsen kun je huren in de sportshop in de hal. Wil je goed leren schaatsen? Neem dan een kijkje bij de Schaatsschool van IJsbaan Twente. Parkeren is gratis en kan voor de deur.

Ontmoet Batje, de mascotte van IJsbaan Twente

Hoi! Ik ben Batje! De mascotte van IJsbaan Twente. Ik kom uit een dorpje genaamd Koudski in Siberië en ben een echte mensenvriend. Ik houd ook heel erg van schaatsen en ijshockey. Regelmatig ben ik op de ijsbaan te vinden. Je kunt dan met mij op de foto en we kunnen samen spelletjes doen.

Iedere woensdagmiddag is het kidsmiddag op IJsbaan Twente

  • Schaatsen
  • Spelen
  • Springen
  • Klimmen
  • Lachen!

Precies wat je van de Kidsmiddagen op IJsbaan Twente kan verwachten. De activiteiten worden begeleid door studenten van de CALO, het ROC van Twente en trainers van de schaatsschool. Het programma wisselt wekelijks. Deelnemen aan de Kidsmiddag is vrijblijvend. Je kunt ook na 14.00 uur instromen of eerder stoppen met de activiteiten, je hoeft dus niet de hele middag deel te nemen. En ben je hongerig van het vele schaatsen, dan ben je welkom bij het Schaatscafé IJsbaan Twente, een uitstekende plaats om voor, tijdens of na het schaatsen een lekker hapje of drankje te nemen! Het leuke is dat je vanuit het Schaatscafé een geweldig uitzicht hebt over de 400 meterbaan. Er gebeurt van alles op het ijs! Van elegante kunstschaatsen, hard schaatsen, spectaculaire shorttrack tot het razendsnelle ijshockey.

Kom snel naar IJsbaan Twente!

Bezoek de website

IJsbaan Twente op de kaart en in de buurt

Adres

IJsbaan Twente

Colosseum 90

7521 PT Enschede

Contact

Tel.: +31 (0)53 - 46 01 970

info@ijsbaan-twente.nl

Bezoek de website

Openingstijden

Voor de actuele openingstijden kijk je op de website van IJsbaan Twente.

Entreeprijzen

Kinderen t/m 15 jaar € 5,75
Kinderen vanaf 16 jaar en ouder € 6,75
65+ en studenten € 6,25