IJsbanen

De leukste ijsbanen voor ijspret!

De winter is natuurlijk een onwijs leuke tijd. Sinterklaas, Kerst, de jaarwisseling en niet te vergeten al die sfeervolle markten en lichtjes overal. Maar daarnaast is er in de winter ook sneeuw en ijs en daar kun je een hoop lol mee beleven! Lilli en Luuk houden heel erg van sneeuwballengevechten en schaatsen. Daarom hebben ze speciaal voor jullie alle ijsbanen in het Nederlands-Duitse grensgebied op een rijtje gezet.

Haal die schaatsen dus maar snel uit het vet, kleed je warm aan en ga op pad!

 • IJsbaan Twente

  Volop ijsplezier op IJsbaan Enschede. Beleef volop ijsplezier voor jong en oud op de volledig overdekte IJsbaan Enschede. Wij zijn geopend van oktober t/m maart. Op het snelle ijs van de 400 meterbaan van IJsbaan Enschede kan iedereen heerlijk zijn ronden schaatsen. Op de 30*60 meterbaan maken kinderen, kunstschaatsers en ijshockeyers veel plezier.

 • Kunstijsbaan De Scheg

  Op kunstijsbaan De Scheg is altijd wat te beleven. In Deventer is de gezelligste kunstijsbaan van Overijssel te vinden. Leeftijd maakt niets uit. Er is voor iedereen wat te doen. Bij kunstijsbaan De Scheg heeft iedereen het naar z’n zin. Een snelle tijd schaatsen, een schaatscursus volgen of meedoen aan een leuke activiteit op het ijs.

 • Eissportcenter Osnabrück

  Kom lekker schaatsen in Eissportcenter Osnabrueck! Ben je het schaatsen nog niet verleerd? Kun je al een paar kunstjes op het ijs? Of ga je liever héél hard? Kleed je lekker warm aan en glij er op los op de ijsbaan van Eissportcenter Osnabrueck. En mag je in de vakantie lang opblijven?

 • IJsbaan Nordhorn

  Schaatsen in de Grafschaft Bentheim bij IJsbaan Nordhorn, dé schaatsbaan voor sportief plezier van jong tot oud! IJsbaan Nordhorn is dé overdekte ijsbaan van de Grafschaf Bentheim en is het centrum van de wintersport in dit gebied.