Kerst special

Kersttijd in het Duits-Nederlandse grensgebied

Lilli en Luuk kunnen bijna niet wachten tot dat het eindelijk kerst is! Heb jij ook het gevoel dat de dagen in december een stuk langzamer gaan als in de andere maanden? In onze kerstspecial kan je de wachttijd misschien een beetje verkorten…!

We hebben voor jullie de gezelligste kerstmarkten, de leukste kerstevenementen en de beste attracties uit het Duits-Nederlandse grensgebied verzameld.

 • Kerstmarkten

  Ontdek de kerstmarkten in het Nederlands-Duitse grensgebied en ga op zoek naar de leukste en meest originele kerstcadeaus!

 • Kerst Evenementen

  Leuke evenementen die met de kerst tijd te maken hebben? Hier vind je er een hele boel! Mooie levensechte ijsbeelden, schaatsen in een openluchtmuseum of een winters uitstapje naar een attractiepark... Je vind het hier!

 • IJsbanen

  Lilli en Luuk zijn helemaal gek op schaatsen. Daarom hebben ze speciaal voor jullie alle ijsbanen in het Nederlands-Duitse grensgebied op een rijtje gezet.

 • Kerstgebruiken

  Je hebt je vast al eens afgevraagd waar de adventskrans vandaan komt. Hoe is eigenlijk de adventskalender ontstaan? Zo zijn er vast nog wel meer vragen die onbeantwoord zijn.