Vereniging

Het leukste groepsuitje voor je vereniging vindt je in het grensgebied!

Wanneer je op zoek bent naar een activiteit, dagje uit of korte vakantie met je vereniging zijn de mogelijkheden eindeloos in het Nederlands-Duitse grensgebied. Ga net over de grens voor een extra dimensie aan je groepsuitje!

De variatie in activiteiten, arrangementen en vakanties voor verenigingen is zeer uitgebreid. Er zijn voor iedere samenstelling, grootte, leeftijd en budget van de groep mogelijkheden. Veel locaties hebben speciale arrangementen, maar ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden. Het Nederlands-Duitse grensgebied heeft veel locaties en mogelijkheden die garant staan voor veel plezier en vertier voor iedereen!

Bekijk het aanbod

 • Met je hele familie of sportteam in een Stoomtrein?

  Nederland

  Op zoek naar een bijzondere activiteit voor de familiedag? Huur dan je eigen trein bij de Museum Buurtspoorweg in Haaksbergen! Je kunt zelfs dineren in de…

 • Groepsuitje Alpincenter Bottrop

  Duitsland

  Voor een freaking freezing fantastic uitje met je familie, vereniging of andere groep is een groepsuitje Alpincenter Bottrop the place to be!
  Een sportief…

 • Groepsuitje Kermis en Circusmuseum

  Nederland

  Beleef vermaak van vroeger om iets te vieren van nú tijdens een Groepsuitje Kermis en Circusmuseum! Voor iedere groep een onvergetelijk groepsuitje!

 • Groepsuitje Wonderryck Twente

  Nederland

  Een bijzonder samenzijn tijdens een Groepsuitje Wonderryck Twente! Beleef, leer en ontdek het prachtige museum en de omgeving met je eigen groep!

 • Groepsuitje Nederlands Openluchtmuseum

  Nederland

  Een groepsuitje Nederlands Openluchtmuseum, alles in huis voor het perfecte dagje weg met je familie of vereniging! Plan nu je Barbeque, activiteit of spel!

 • rock’n’popmuseum

  Duitsland

  Beleef een muzikaal uitje dat swingt in het rock’n’popmuseum in Gronau. Van MTV naar museum: Het rock’n’popmuseum Gronau is het eerste museum in zijn soort in…

 • Biotoopwildpark Anholter Schweiz

  Duitsland

  Biotoopwildpark Anholter Schweiz, hier gaat het er wild aan toe! Het Biotoopwildpark Anholter Schweiz is geen echte dierentuin, maar eerder een soort park. Het…