Kinderfeestje

Een onvergetelijk kinderfeestje beleef je in het grensgebied!

Ben jij bijna jarig? Doe dan hier inspiratie op voor een waanzinnig leuk kinderfeestje! Je vind hier genoeg leuke activiteiten en locaties voor je eigen kinderfeestje, maar ook als je er één wilt organiseren voor iemand anders.

Bij een kinderfeestje staat de jarige natuurlijk in het zonnetje, maar ook belangrijk is dat alle gasten het naar hun zin hebben. Een kinderfeestje plannen is dan ook een hele klus. Gelukkig zijn er veel bedrijven en locaties in het Nederlands-Duitse grensgebied die je veel werk uit handen nemen om een onvergetelijk kinderfeestje te organiseren. Iedereen zal vol verhalen thuis komen, en de jarige natuurlijk ook nog eens met veel mooie cadeaus!

Of je nu een kinderfeestje wilt organiseren met een educatieve insteek, een verjaardagspartijtje in een bepaald thema of totaal iets anders… De mogelijkheden zijn eindeloos!

Bekijk het aanbod

 • Kinderfeestje Burgers’ Zoo Arnhem

  Nederland

  Jouw verjaardag vieren bij Burgers' Zoo? Dat kan! Ja, je hebt het goed gelezen. Bij Burgers' Zoo Arnhem kun je echt je verjaardag vieren!

 • Kinderfeestje Dierentuin Osnabrück

  Duitsland

  Bij de Dierentuin Osnabrück mag je kiezen uit drie verschillende leuke arrangementen om je verjaardag te vieren. Zo'n kinderfeestje zal je nooit meer vergeten!

 • Kinderfeestje bij Speelparadijs Hof van Eckberge

  Nederland

  Wil je je verjaardag compleet maken? Dan kom naar Speelparadijs Hof van Eckberge en beleef en onvergetelijk kinderfeestje!

 • Kinderfeestje Speelparadijs Crocky Nordhorn

  Duitsland

  Bij Crocky Nordhorn kun je je kinderfeestje vieren! Met de speciale arrangementen wordt van jouw belangrijkste dag van het jaar iets onvergetelijks gemaakt!

 • Kinderfeestje Movie Park Germany

  Duitsland

  Een verjaardag als nooit tevoren! Vier je kinderfeestje in het avontuurlijke attractiepark Movie Park Germany! Dat zal je nooit meer vergeten!

 • Kinderfeestje Julianatoren

  Nederland

  Ontmoet Julia en Jul tijdens een Kinderfeestje Julianatoren! Beleef een onvergetelijke verjaardag in Familiepretpark Julianatoren!

 • Kinderfeestje Avonturenpark Hellendoorn

  Nederland

  Voel je op je allerjarigst met een Kinderfeestje Avonturenpark Hellendoorn! Neem je vriendjes en vriendinnetjes mee op avontuur!

 • Kinderfeestje bij Museum Buurtspoorweg

  Nederland

  Wil jij ook weleens je kinderfeestje vieren in een rijdende stoomtrein? Dat kan bij de Museum Buurtspoorweg! Beleef een hele bijzondere verjaardag samen met je…

 • Kinderfeestje Alpincenter Bottrop

  Duitsland

  Voor coole birthday boys en girls is een kinderfeestje Alpincenter Bottrop the place to be! Het complete aanbod, zonder écht op wintersport te gaan!

 • Kinderfeestje Kermis en Circusmuseum

  Nederland

  komt dat zien! Een kinderfeestje Kermis en Circusmuseum is een unieke ervaring! Vier je verjaardagsfeestje met het circus of kermis thema! Onvergetelijk!

 • Kinderfeestje Wonderryck Twente

  Nederland

  Vier je verjaardag tussen de (wilde) dieren met een Kinderfeestje Wonderryck Twente! Een onvergetelijk verjaardagsfeestje waar je ook nog iets van opsteekt!

 • Kinderfeestje in het Nederlands Openluchtmuseum

  Nederland

  Een verjaardag als (n)ooit tevoren! Beleef je Kinderfeestje in het Nederlands Openluchtmuseum! Ga met een bolderkar op speurtocht naar hoe het vroeger ging

 • Kinderfeestje bij Preston Palace

  Nederland

  Vier je kinderfeestje bij Preston Palace! Preston Palace in Almelo is een veelzijdig uitgaanscentrum. Zo vind je hier een speelparadijs, wat eigenlijk meer een…