Familie

Het leukste groepsuitje voor je familie vindt je in het grensgebied!

Op zoek naar mogelijkheden voor een familie dag, weekend of misschien wel vakantie? Wat dacht je van een activiteit of accommodatie in het Nederlands-Duitse grensgebied?! Ontdek de mogelijkheden en stel je eigen familie uitje samen. De mogelijkheden zijn zo uitgebreid als de regio en er is voor ieder wat wils. Ga net over de grens om net dat extra speciale familie weekend te beleven, kies voor een arrangement of laat een op maat gemaakte activiteit plannen. Ontdek het zelf!

Bekijk het aanbod

 • Met je hele familie of sportteam in een Stoomtrein?

  Nederland

  Op zoek naar een bijzondere activiteit voor de familiedag? Huur dan je eigen trein bij de Museum Buurtspoorweg in Haaksbergen! Je kunt zelfs dineren in de…

 • Groepsuitje Alpincenter Bottrop

  Duitsland

  Voor een freaking freezing fantastic uitje met je familie, vereniging of andere groep is een groepsuitje Alpincenter Bottrop the place to be!
  Een sportief…

 • Groepsuitje Kermis en Circusmuseum

  Nederland

  Beleef vermaak van vroeger om iets te vieren van nú tijdens een Groepsuitje Kermis en Circusmuseum! Voor iedere groep een onvergetelijk groepsuitje!

 • Groepsuitje Wonderryck Twente

  Nederland

  Een bijzonder samenzijn tijdens een Groepsuitje Wonderryck Twente! Beleef, leer en ontdek het prachtige museum en de omgeving met je eigen groep!

 • Groepsuitje Nederlands Openluchtmuseum

  Nederland

  Een groepsuitje Nederlands Openluchtmuseum, alles in huis voor het perfecte dagje weg met je familie of vereniging! Plan nu je Barbeque, activiteit of spel!

 • rock’n’popmuseum

  Duitsland

  Beleef een muzikaal uitje dat swingt in het rock’n’popmuseum in Gronau. Van MTV naar museum: Het rock’n’popmuseum Gronau is het eerste museum in zijn soort in…

 • Biotoopwildpark Anholter Schweiz

  Duitsland

  Biotoopwildpark Anholter Schweiz, hier gaat het er wild aan toe! Het Biotoopwildpark Anholter Schweiz is geen echte dierentuin, maar eerder een soort park. Het…

 • Zwembad Speller Welle

  Duitsland

  Voor iedereen wat wils in zwembad Speller Welle
  Houd je ook zo van zwemmen en spelen in het water? Dan is zwembad Speller Welle een prima plek om een dagje…