Groepen

Iets origineels organiseren voor groepen? Ontdek hier de mogelijkheden van het grensgebied.

Of je nu op zoek bent naar iets voor je familie, je sportteam, vereniging, klas of voor een kinderfeestje, er zijn genoeg mogelijkheden voor groepen in de regio. Ontdek de verschillende mogelijkheden en stel je eigen uitje of vakantie samen met het aanbod van arrangementen of op maat gemaakte activiteiten.

 • Kinderfeestje

  Een onvergetelijk kinderfeestje beleef je in het grensgebied! Ontdek leuke activiteiten en locaties voor je eigen kinderfeestje, maar ook als je er één wilt organiseren voor iemand anders!

 • Klassenuitje

  Een Klassenuitje in het Nederlands-Duitse grensgebied! Ontdek de mogelijkheden en organiseer een onvergetelijk, educatief en onbezorgd klassenuitje of schoolreisje!

 • Familie

  Het leukste groepsuitje voor je familie vindt je in het grensgebied! De mogelijkheden zijn zo uitgebreid als de regio en er is voor ieder wat wils. Ontdek de mogelijkheden en stel je eigen familie uitje samen!

 • Vereniging

  Het leukste groepsuitje voor je vereniging vindt je in het grensgebied!
  Wanneer je op zoek bent naar een activiteit, dagje uit of korte vakantie met je vereniging zijn de mogelijkheden eindeloos in het Nederlands-Duitse grensgebied. Ga net over de grens voor een extra dimensie aan je groepsuitje!