Zwembad Speller Welle

Bezoek de website

Voor iedereen wat wils in zwembad Speller Welle

Houd je ook zo van zwemmen en spelen in het water? Dan is zwembad Speller Welle een prima plek om een dagje door te brengen. Ook voor kinderen met een beperking is het zwembad goed begaanbaar. Tijdens de verbouwing in 2002 zijn er vele aanpassingen gedaan. Verder kun je je hart ophalen aan allerlei speelattributen die in het water te vinden zijn.  Wanneer je op een warme zomerdag liever buiten wil zijn, dan is dat geen probleem op de ligweide bij het peuterbad.

Kom ook naar de activiteiten van zwembad Speller Welle

Of je nu wilt sporten of relaxen, in zwembad Speller Welle kun je voor beide terecht. En hoe lijkt het je om naar een speciale themadag in het zwembad te komen? We organiseren

  • Piratendagen
  • Disco-avonden
  • Schatduiken
  • Aquarobics
  • Speelmiddagen

Naar zwembad Speller Welle met het hele gezin

Voor ouders en kinderen heeft zwembad Speller Welle grote kleedkamers, waar je je met zijn allen kunt verkleden. Vind jij dat ook gezellig? Voor de kleinsten zijn er zelfs aankleedkussens. Je spullen kun je veilig bewaren in de kluisjes bij de kleedkamers. Natuurlijk wordt de waterkwaliteit regelmatig gemeten.

Je viert je verjaardagsfeestje in zwembad Speller Welle

Kom je ook met je vriendjes en vriendinnetjes je verjaardag vieren in zwembad Speller Welle? Gezellig een hele middag zwemmen, duiken, spelen. Voor de echte waterratten moet dat toch een feest zijn. Je ouders kunnen gewoon meedoen of in een ligstoel aan het bad relaxen.

Boek ook een dagje zwembad Speller Welle!

Openingstijden

De actuele openingstijden vind je op de website.

Entreeprijzen

Kinderen € 1,50
Volwassenen € 2,50
Bezoek de website

Zwembad Speller Welle op de kaart en in de buurt

Adres

Zwembad Speller Welle

Brink 7

D-48480 Spelle

Contact

Tel.: +49 (0)5977 - 93 77 77

Bezoek de website