Waterskibaan Blue Bay

Bezoek de website
  • Waterskibaan Blue Bay_01
  • Waterskibaan Blue Bay_02
  • Waterskibaan Blue Bay_03

Genieten op het Heeder meer bij waterskibaan Blue Bay

De waterskibaan Blue Bay is sinds 1999 geopend en ligt aan het prachtige zandstrand van het Heeder meer. Deze baan is een van de modernste en grootste Waterskibanen in Europa met een kabelomtrek van bijna 1 km. De grootte van de baan is natuurlijk zeer interessant voor groepen omdat lange wachttijden zo veel mogelijk vermeden worden. Je leert waterskiën onder begeleiding van onze gekwalificeerde medewerkers. Behalve waterskiën, kun je bij waterskibaan Blue Bay ook feestjes en andere actieve uitjes organiseren. Wij helpen je graag met de organisatie van verjaardagsfeestjes, kinderfeestjes of bedrijfsuitjes. En wil je helemaal exclusief, huur dan de baan af voor je vrienden of familie en maak er een onvergetelijke dag van.

Waterskibaan Blue Bay heeft meer dan alleen waterskiën

Waterskibaan Blue Bay is een van de modernste vijfmast-banen van de wereld. Door de minder scherpe bochten biedt onze baan optimale voorwaarden om het wakeboarden of waterskiën snel onder de knie te krijgen. We hebben echter ook hoge masten, daardoor komen gevorderden niets te kort. Deze masten maken het namelijk gemakkelijk om grote sprongen te maken. Wat kun je allemaal nog meer doen op Waterskibaan Blue Bay?

  • Wakeboarden
  • Slider and Kicker
  • Wakeboardcamps
  • Trampoline
  • Beachvolleybal

Het strandbad van Waterskibaan Blue Bay

Zin in een strand gevoel? Dan kun je bij waterskibaan Blue Bay aan het Heeger meer op het prachtige zandstrand komen liggen en genieten van de zon. Ook voor de inwendige mens zorgen we. In ons café, direct aan het strand, hebben we verfrissende dranken, hartige en lichte gerechten of kleine snacks. Of misschien wil je liever gewoon het waterskiën op het water met een lekkere Latte Macchiato aanschouwen.

Kom snel op een zonnige dag naar Waterskibaan Blue Bay!

 

Het Emsland heeft zo veel te bieden…Wanneer kom jij het beleven?

Openingstijden

De openingstijden van Waterskibaan Blue Bay vind je op de website.

Entreeprijzen

1 uur
Jeugd t/m 17 jaar € 15,00
Volwassenen € 18,00
2 uur
Jeugd t/m 17 jaar € 18,00
Volwassenen € 23,00
Dagkaart
Jeugd t/m 17 jaar € 25,00
Volwassenen € 32,00
Bezoek de website

Waterskibaan Blue Bay op de kaart en in de buurt

Adres

Waterskibaan Blue Bay

Am See 1

D-26892 Heede/Ems

Contact

Tel.: +49 (0)4963 - 99 07 00

kontakt@blue-bay.de

Bezoek de website