Waldfreibad Freren

Bezoek de website

Natuurlijk zwemmen in Waldfreibad Freren: een paradijs voor waterratten

Waldfreibad Freren is een paradijs voor waterratten; zij kunnen daar heerlijk zwemmen midden in de natuur. Groot en klein kan spetteren in het tot 24 graden warme water. Het openluchtzwembad in Freren heeft prachtige gazons en schaduwrijke bomen rondom het zwembad.  Het bad ligt aan de rand van het Frerener bos en doet zijn naam als Waldfreibad eer aan.  Maak ook gebruik van de keurige kleedkamers , de nieuwe douche en het sanitair. Neem een duik in het nieuwe zwembad, gemaakt van roestvrij staal , met duikplanken, een brede glijbaan, massage douches en waterkanonnen.

Wat kun je allemaal doen in Waldfreibad Freren?

Behalve een groot zwembad met een watertemperatuur van 23 graden heeft Waldfreibad Freren nog veel meer te bieden, zoals:

  • Waterkanonnen
  • Massage douches
  • Een brede glijbaan
  • Tafeltennistafels
  • Beachvolleybal
  • Startblokken

In Waldfreibad Freren lekker spetteren met de kleinsten

Met de kleinsten kun je in Waldfreibad Freren spelen in een speciale hoek met een waterpaddestoel. Ouders kunnen met hun kinderen spetteren en spelen. Ook in de speeltuin is het grote pret; op de kleine glijbaan glij je veilig naar beneden.

Eten en drinken in Waldfreibad Freren

De kiosk van Waldfreibad Freren is bij zomers weer altijd open! We hebben verschillende lekkernijen. Ben je helemaal moe van het zwemmen dan kun je prima terecht in de kiosk van Waldfreibad Freren.

Waldfreibad Freren, meer dan zwemmen

We hebben in Waldfreibad Freren een prachtige plek voor beachvolleybal. Heb je nog veel energie na het zwemmen dan kun je nog een tijdje je krachten meten met je vriendjes en vriendinnentje op het beachvolleybalveld. Vind je het leuker om te tafeltennissen, zoek dan de tafeltennistafels en leef je uit!

Zien we jou deze zomer ook in Waldfreibad Freren?

Openingstijden

Maandag, woensdag en vrijdag t/m zondag 09:00 tot 19:30 uur
Dinsdag en donderdag 06:30 tot 19:30 uur
De openingstijden kunnen, afhankelijk van het weer veranderen. Met goed weer zijn de openingstijden langer, met slecht weer korter.

Entreeprijzen

Kinderen t/m 6 jaar gratis
Kinderen vanaf 6 jaar € 1,50
Volwassenen € 3,00
Bezoek de website

Waldfreibad Freren op de kaart en in de buurt

Adres

Waldfreibad Freren

Zu den Hünensteinen 9

D-49832 Freren

Contact

Tel.: +49 (0)5902 - 94 03 53

Bezoek de website