Surwolds Wald

Bezoek de website
  • Klimbos Surwolds Wald
  • Surwolds Wald

Surwolds Wald is een prachtig uitgangspunt voor een dag vol vertier

Gezellig wandelen met de hele familie, dat kan in Surwolds Wald. Er is een heel groot wandelgebied met vele kilometers wandelpaden. En als je moe wordt of graag iets wilt eten of drinken, dan kun je terecht in één van de vele leuke restaurants in de omgeving. Ook op kinderen is gerekend in de restaurants in de omgeving van het bos. Daarnaast zijn er nog vele andere activiteiten in de omgeving van Surwolds Wald.

De speeltuin van Surwolds Wald mag je zeker niet missen!

Ben je nog niet groot genoeg om mee te doen met het klimavontuur, dan vind je de avontuurlijke speeltuin van Surwolds Wald vast wel erg leuk om te spelen met de vriendjes of broertjes en zusjes. Je hebt daar ook botsauto’s en het grote sprookjesbos.  Hans en Grietje en vele andere sprookjesfiguren vertellen er hun verhaal.

Geen moment verveling in Surwolds Wald

Voor de vakantieganger én de natuurliefhebber heeft het bos veel te bieden. Zo vind je in Surwolds Wald:

  • een 300m lange zomerrodelbaan
  • midgetgolf
  • een 32m hoge uitkijktoren
  • een prachtig boshuis
  • een verwarm buitenzwembad

Ook klimavonturen beleef je in Surwolds Wald

Klim jij ook graag in bomen en heb je fantasieën hoe je van boom naar boom springt? Je kunt dat allemaal beleven in Surwolds Wald! Het ongeveer 34 ha grote recreatiegebied is zeer bekend in de regio. Meer dan 200.000 mensen per jaar bezoeken Surwolds Wald. Je vindt er  prachtige faciliteiten voor zowel de vakantieganger als de natuurliefhebber; De klim- en speeltoestellen nodigen uit om het eens te proberen. Natuurlijk is het spannend en best eng af en toe, maar we hebben goed over veiligheid nagedacht en je gaat strak gezekerd de bomen in.

Wanneer kunnen we jou begroeten in Surwolds Wald?

 

Het Emsland heeft zo veel te bieden…Wanneer kom jij het beleven?

Bezoek de website

Surwolds Wald op de kaart en in de buurt

Adres

Surwolds Wald

Hauptstraße 75

D-26903 Surwold

Contact

Tel.: +49 (0)4965 - 91 31 13

info@surwold.de

Bezoek de website