Stoomtrein de Teuto-Express

Bezoek de website
  • Teuto Express 1
  • Teuto Express 2

Maak een avontuurlijke rit met de stoomtrein, De Teuto-Expres

In de stoomtrein over het spoor tuffen net als vroeger: Dat kan in de Teuto-Express in het Osnabrücker Land. Jullie reizen in de „derdeklas“ die tegenwoordig niet meer bestaat. Jullie zitten op houten banken, dat is toch even iets heel anders dan die ultramoderne hogesnelheidstreinen! Een echte belevenis voor treinfans.

Een rijdend museum, een echte belevenis

Wanneer je in een van de wagons van deze historische stoomtrein zit, krijg je echt het gevoel dat je een tijdreis gaat maken. Misschien hebben je grootouders ooit eens in zo’n gezellige bistrowagon meegereden. Dit kun jij ook meemaken tijdens je ritje in de Teuto-Express. En wat is er nog leuker dan kijken naar de grote rookwolken welke door de locomotief worden uitgeblazen terwijl je ondertussen door het mooie heuvelige landschap van het Teutoburger Wald rijdt. Op sommige dagen kun je zelfs helemaal doorrijden naar de Noordzee.

Ontdek de indrukwekkende stoomlocomotief

Heb je nog nooit voor een reusachtig grote stoomtrein gestaan? Dan wordt het hoog tijd dat je een bezoekje brengt aan het rijdende museum, de Teuto-Express. De wielen van de stoomtrein zijn misschien wel net zo groot als dat jij bent. De lengte van de trein is meer dan 20 meter! In totaal kun je wel drie van deze stoomtreinen bewonderen, waarvan sommige bijna 100 jaar oud zijn. Wil je weten op welke dagen je een ritje kunt maken? Kijk dan op de website en beleef het zelf!

Openingstijden

Actuele openingstijden/evenementen kun je vinden op de website.

Entreeprijzen

Prijs afhankelijk van het evenement.
Bezoek de website

Stoomtrein de Teuto-Express op de kaart en in de buurt

Adres

Stoomtrein de Teuto-Express

Tulpenpfad 2b

D-49078 Osnabrück

Contact

Tel.: +49 (0)5482 - 92 91 82

info@eisenbahn-tradition.de

Bezoek de website