Speelparadijs Preston Palace

Bezoek de website
  • Speelparadijs Preston Palace
  • Speelparadijs Preston Palace
  • Speelparadijs Preston Palace
  • Speelparadijs Preston Palace
  • Speelparadijs Preston Palace
  • Speelparadijs Preston Palace
  • Speelparadijs Preston Palace

Op zoek naar een plek waar je kunt zwemmen, spelen, naar de kermis kunt gaan en nog veel meer? Dan zit je bij Speelparadijs Preston Palace helemaal goed!

Speelparadijs Preston Palace in Almelo heeft alles in huis voor een geweldig dagje uit, weekendje weg of zelfs vakantie! Bij Speelparadijs Preston Palace kan bijna alles! Ja, je leest het goed, Preston Palace heeft alles in huis voor een onvergetelijk avontuur. Of je nu jong of oud bent, met het gezin naar Preston Palace komt of je hele familie meeneemt, niemand zal vergeten worden bij een bezoek aan Preston Palace!

Preston Palace in Almelo is een veelzijdig uitgaanscentrum met hotel. Speelparadijs Preston Palace hanteert een uniek concept, alle prijzen zijn namelijk All Inclusive. De All In prijzen van Preston Palace maken het je gemakkelijk want je kunt lekker genieten van je verblijf bij Preston Palace zonder je druk te hoeven maken of iets nu wel of niet in de prijs is inbegrepen.
Preston Palace werkt met arrangementen. Er zijn heel veel arrangementen te boeken met elk een eigen All In prijs.

Speelparadijs Preston Palace Indoor Kermis

Je leest het goed. Preston Palace heeft een echte indoor kermis! Bij de Indoor Kermis van Preston Palace kun je zwaaien, botsen, zweven en nog veel meer! Ook bij de kermis van Preston Palace kun je wat lekkers te eten of te drinken nemen, wederom bij de All In prijs inbegrepen.

Preston Palace Spelotheek

Voor de kleinsten heeft Preston Palace de spelotheek. Het is voor kinderen tot ongeveer 7 jaar en je kunt er springen op een groot springkussen, er is een klim en klauterruimte, vloer en wandspellen en Preston Palace heeft tevens een animatieteam en ruimte waar veel leuke activiteiten worden georganiseerd en waar de mascottes van Preston Palace genaamd Preston & Alice gezellig meedoen met alle spelletjes. Ook worden er op verschillende tijden poffertjes en patatjes bereidt.

Preston Palace Kinderfeestje

Er zijn verschillende arrangementen voor een kinderfeestje bij Preston Palace te boeken. Stuk voor stuk onvergetelijk en All In! Lees hier meer over de kinderfeestjes.

Voor een onvergetelijke en unieke speelervaring ben je bij Speelparadijs Preston Palace helemaal goed! Niemand zal zich vervelen en gegarandeerd succes verzekerd!
En wist je dat je ook kunt blijven slapen bij Preston Palace? Ontdek het hotel en de arrangementen!

Openingstijden

Dagelijks 09:00 tot 22:00 uur
31 december 09:00 tot 20:00 uur
1 januari 10:00 tot 22:00 uur

Entreeprijzen

Afhankelijk van gewenste arrangement.
Bezoek de website

Speelparadijs Preston Palace op de kaart en in de buurt

Adres

Speelparadijs Preston Palace

Laan van Iserlohn 1

7607 PT Almelo

Contact

Tel.: +31 (0)546 - 54 21 21

info@prestonpalace.nl

Bezoek de website