Speelparadijs Kidscity

Bezoek de website
  • Speelparadijs Kidscity_03
  • Speelparadijs Kidscity_01
  • Speelparadijs Kidscity_02

Speelparadijs Kidscity is niet zomaar een binnenspeeltuin!

Doorsnee kennen we in Kidscity niet. Kinderen van 0 tot 12 jaar hebben de dag van hun leven in ons grandioze gethematiseerde paradijs met enthousiaste piraten en een fantastische keuken. Op ons piratenschip gaan veiligheid en uitdagend spelen samen met gezelligheid, lekker eten en entertainment. Je kunt kennismaken met onze kapitein Kid, dansen met de deejaypiraat in de disco en je laten schminken als piraat. Uitrusten doe je in de kinderbioscoop van Speelparadijs Kidscity. Terwijl de kinderen lekker ravotten, kunnen de volwassenen genieten van een kopje koffie met appelgebak of een vers gebakken pistoletje.

Voor de kleinsten is Speelparadijs Kidscity een veilige speeltuin

Kinderen kunnen zich in Speelparadijs Kidscity naar hartenlust uitleven op ons piratenschip en zich van het ene avontuur in het andere storten: Spelen in de megaspeeltuin, 3 verdiepingen hoog met 50 attracties, een fimpje pakken in de Kidsbios, even swingen in de echter undersea Kinderdiscotheek of een bezoekje brengen aan het Piratenmuseum. Voor de allerkleinsten heeft Speelparadijs Kidscity een aparte Pamperzone. Dat is een speeltuin vol zachte materialen speciaal voor kinderen van 0 tot en met 4 jaar met voor de volwassenen voldoende zitplaatsen.

De Borrelboot van Speelparadijs Kidscity

Binnen Speelparadijs Kidscity beschikken wij al enige tijd over een aparte ruimte; “De Borrelboot”. De Borrelboot is geschikt voor allerlei feestjes en partijen. In de Borrelboot is ruimte voor ongeveer 65 personen. Je kunt met familie, vrienden of collega’s genieten van een drankje, hapje of zelfs een uitgebreid buffet of barbecue. De Borrelboot heeft een eigen ingang en terras. Toch kun je gebruikt maken van de speeltuin en andere faciliteiten van Speelparadijs Kidscity.

Speelparadijs Kidscity heeft verschillende ruimtes voor groepen:

  • De schatkamer
  • De Borrelboot
  • Het dek
  • Het bovendek

Enteren maar op het piratenschip van Speelparadijs Kidscity!

Openingstijden

Maandag en dinsdag 10:00 tot 19:00 uur (alleen tijdens vakanties)
Woensdag 10:00 tot 18:00 uur (tijdens vakanties 10:00 tot 19:00 uur)
Donderdag 10:00 tot 17:00 uur (tijdens vakanties tot 19:00 uur)
Vrijdag t/m zondag 10:00 tot 19:00 uur

Entreeprijzen

Kinderen van 1 t/m 12 jaar € 4,95
Volwassenen € 1,95
Opa´s en Oma´s krijgen het eerste kopje koffie gratis!
Bezoek de website

Speelparadijs Kidscity op de kaart en in de buurt

Adres

Speelparadijs Kidscity

Het Wooldrik 4

7621 AH Borne

Contact

Tel.: +31 (0)74 - 26 71 131

info@kidscity.nl

Bezoek de website