Speelparadijs Hof van Eckberge

Bezoek de website
  • Speelparadijs Hof van Eckberge_01
  • Indoor Speelparadijs - Speelparadijs Hof van Eckberge_02
  • Indoor Speelparadijs - Speelparadijs Hof van Eckberge_03
  • Speelparadijs Hof van Eckberge_04
  • Speelparadijs Hof van Eckberge_05
  • Speelparadijs Hof van Eckberge_06
  • Speelparadijs Hof van Eckberge_07
  • Speelparadijs Hof van Eckberge_08
  • Klassenuitje Hof van Eckberge

Kom je spelen en beleven in het speelparadijs Hof van Eckberge?

Het Hof van Eckberge in Eibergen heeft het allemaal! Voor jong en oud, voor klein of groot. Het maakt niet uit bij Hof van Eckberge, want iedereen zal zich uitstekend vermaken!
Hof van Eckberge is een speel en belevenis centrum met een heel ruim aanbod. Zo is er natuurlijk een megagrote speeljungle van 3 verdiepingen waar kinderen in alle hartenlust kunt spelen, klimmen en klauteren. Aan de allerkleinsten heeft het Hof van Eckberge ook gedacht. Er is er een speciaal zandkasteeltje met glijbaan, wiebelkussens en zachte knuffeldieren.

Ook heeft het Hof van Eckberge een facinerende onderwaterwereld waar je eindeloos kunt kijken naar de vele bijzondere waterwezens. Hof van Eckberge laat je kennis maken met zeepaardjes, zeeduivels, wolfskrabben en nog veel meer onder water wezens!
Bovendien heeft het Hof van Eckberge een bijzondere snoezelruimte. Het is een zintuigprikkelende omgeving en laat je helemaal tot rust komen. Hof van Eckberge heeft deze ruim 30 m2 grote snoezelruimte mooi opgezet met een groot waterbed, verschillende licht kleuren en rustige muziek en geluiden.En het Speelparadijs Hof van Eckberge is écht niet alleen een leuk uitje voor een druildag! Met mooi weer kun je in Eibergen ook een bezoek brengen aan het Speelparadijs Hof van Eckberge want met het grote buitenterrein met speeltoestellen voor jong en oud is buiten spelen ook geweldig leuk! Naast buiten spelen is er ook het dierenhof met de mini zoo waar je alles leert over verschillende dieren.

En dacht je nu dat Speelparadijs Hof van Eckberge alleen een leuk uitje is voor de kids? Niets is minder waar. Bij Speelparadijs Hof van Eckberge kun je ook terecht voor een potje Bowlen met de hele familie, of wat dacht je van Lasergamen? Bij het Speelparadijs Hof van Eckberge zijn de mogelijkheden eindeloos. En natuurlijk kun je de mooie dag afsluiten met een barbecue of gezellig in het restaurant eten.
Het Speelparadijs Hof van Eckberge heeft bovendien verschillende arrangementen voor kinderfeestjes, feesten en voor schoolreisjes! Wil je in de buurt overnachten? Dat kan! Er zijn heel veel campings en vakantieparken in de omgeving. Wat dacht je bijvoorbeeld van Vakantiepark Marveld? Vlakbij de grens en ontdek ook de kinderwandelroute met GPS… Een heuse smokkelroute over de geschiedenis van de grensstreek.

Voor een onvergetelijke dag moet je bij Hof van Eckberge zijn!

Openingstijden

Woensdag 12:00 tot 19:00 uur (na 19:00 reserveren)
Donderdag 12:00 tot 23:00 uur (na 19:00 uur reserveren)
Vrijdag en zaterdag 10:00 tot 23:00 uur (na 21:00 uur reserveren)
Zondag 10:00 tot 20:00 uur (na 20:00 uur reserveren)

Entreeprijzen

Kinderen tot 90 cm gratis
Kinderen € 5,00
Volwassenen € 5,00
65+ € 2,50
Bezoek de website

Speelparadijs Hof van Eckberge op de kaart en in de buurt

Adres

Speelparadijs Hof van Eckberge

Lintveldseweg 1a

7151 NK Eibergen

Contact

Tel.: +31 (0)545 - 46 11 00

info@hofvaneckberge.nl

Bezoek de website