Speelparadijs Giga Konijnenhol

Bezoek de website
  • Speelparadijs Giga Konijnenhol_01
  • Speelparadijs Giga Konijnenhol_02
  • Speelparadijs Giga Konijnenhol_03
  • Speelparadijs Giga Konijnenhol_04
  • Speelparadijs Giga Konijnenhol_06
  • Speelparadijs Giga Konijnenhol_07
  • Speelparadijs Giga Konijnenhol_08
  • Speelparadijs Giga Konijnenhol_09
  • Speelparadijs Giga Konijnenhol_10

Ga mee op avontuur in een giga groot konijnenhol! Beleef de leukste avonturen in het overdekte speelparadijs Giga Konijnenhol!

Speelparadijs Giga Konijnenhol is een overdekt speelparadijs dat er uit ziet als een écht konijnenhol. Overdekt met gras, en daarbinnen een waar feest voor kinderen!
Op de bovenverdieping van Speelparadijs Giga Konijnenhol kunnen de kinderen naar alle hartenlust klimmen en klauteren en zich uitleven op alle speeltoestellen. Er is voor uren speelplezier en papa en mama kunnen hun kroost in de gaten houden vanaf het terras.

Op de benedenverdieping van Speelparadijs Giga Konijnenhol kunnen de kinderen knutelen en creatief bezig zijn. Kleuren, tekenen, timmeren en zelfs figuurzagen! Maar ook spelletjes kun je op de benedenverdieping vinden. Lekker gamen op de computers of playstations… kinderen kunnen zich helemaal uitleven!
Ook is er een theater in het Speelparadijs Giga Konijnenhol. Er worden meeleeftheater shows gegeven en musicals!

Of wat dacht je van een dagarrangement?! De Giga Combi Actie geeft je toegang tot het indoor speelparadijs en het zwemparadijs. Bovendien kun je nog genieten van de show in het theater!

En na al dat spelen krijg je natuurlijk trek. Daar is ook aan gedacht bij Speelparadijs Giga Konijnenhol. Bultjes Bolle Buik Buffet staat klaar om voor een lekkere snack te zorgen! Wil je iets uitgebreider eten? Ook geen probleem, Brasserie de Hagehorst is een gezellig familierestaurant waar de kinderen zich kunnen vermaken in de speelhoek en papa en mama kunnen genieten van een culinaire maaltijd.

En mocht je nu op zoek zijn naar meer dan een dagje uit? Vakantiepark Beerze Bulten biedt heel veel overnachtingsmogelijkheden en de entree tot het Giga Konijnenhol, het Giga Konijnenveld en het zwemparadijs zijn dan bij het verblijf inbegrepen.

Openingstijden

Woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag 10:00 tot 17:30 uur
Tijdens vakanties gelden andere openingstijden Kijk op de website voor meer informatie.

Entreeprijzen

Kinderen € 6,00
Volwassenen € 2,50
Giga Combi Actie (Zwembad & Speelparadijs op za. en zo.) € 7,50 p.p.
Bezoek de website

Speelparadijs Giga Konijnenhol op de kaart en in de buurt

Adres

Speelparadijs Giga Konijnenhol

Kampweg 1

7736 PK Beerze

Contact

Tel.: +31 (0)523 - 25 13 98

info@beerzebulten.nl

Bezoek de website