Speelparadijs Emsflower

Bezoek de website
  • Speelparadijs Emsflower
  • Speelparadijs Emsflower
  • Speelparadijs Emsflower

Kom leren en spelen bij Speelparadijs Emsflower!

In speelparadijs Emsflower is het zeven dagen in de week mogelijk een kijkje achter de schermen te nemen in de productiehal van de moderne kwekerij in pot- en perkplanten Emsflower. Maak een wandeling door de tropische tuinen en neem een kijkje in de showkas, waar je kunt zien hoe verschillende soorten groenten en snijbloemen worden geteeld. Speelparadijs Emsflower is, naast een plek om te leren, ook een plaats om te spelen. In het overdekte speelparadijs Emsflower gaat de tijd altijd te snel. Kom ook spelen in ons volledig overdekte speelparadijs! Je ouders kunnen ondertussen een bezoek brengen aan het tuincentrum.

Speelparadijs Emsflower, een hit voor kinderen

Weer of geen weer, je kunt altijd spelen in indoor speelparadijs Emsflower. We hebben een luchtkasteel, waarop je oneindig kunt springen, een stormbaan om volop actie te beleven en een zandbak waarin je diep kunt graven. Ga ook ravotten in de klim-kubus, roetsj naar beneden en rijd tot slot een rondje op de skelter. Natuurlijk kun je ook buitenspelen; even een frisse neus halen of spelen in de zandbak. Veiligheid staat voorop in speelparadijs Emsflower, alle toestellen zijn dan ook goedgekeurd door de TUV.

Speuren met Emsy in speelparadijs Emsflower

Wil je alles weten over de tropentuin, doe dan mee aan het vragenspel met Emsy. Tijdens een wandeling door de tuinen van speelparadijs Emsflower kom je een aantal keren Emsy tegen. Door het beantwoorden van de vragen maak je van je bezoek aan de tropentuin een uitdaging!

De showkas van speelparadijs Emsflower heeft veel te bieden

De showkas is een onderdeel van speelparadijs Emsflower. Je kunt er diverse teelten bekijken die Emsflower normaal niet produceert. Kijk je ogen uit bij de speciale groenten en snijbonen. Zo vind je hier

  • Tomaten
  • Paprika’s
  • Aubergines
  • Gerbera’s
  • Anthurium

Kom jij ook leren en spelen in speelparadijs Emsflower?

Openingstijden

Dagelijks 10:00 tot 18:00 uur

Entreeprijzen

Speelparadijs & restaurant gratis
Belevingspark
Kinderen tot 7 jaar gratis
Kinderen t/m 14 jaar € 4,50
Volwassenen € 8,50
Bezoek de website

Speelparadijs Emsflower op de kaart en in de buurt

Adres

Speelparadijs Emsflower

Carl-von-Linné-Straße 1

D-48488 Emsbüren

Contact

Tel.: +49 (0)5903 - 93 55 30

info@emsflower.de

Bezoek de website