Speelparadijs Ballorig

Bezoek de website
  • Speelparadijs Ballorig (1)
  • Indoor Speelparadijs - Speelparadijs Ballorig (2)

Urenlang spelen in speelparadijs Ballorig

Spelen, springen, klimmen, klauteren, kruipen en glijden in speelparadijs Ballorig. Kinderen kunnen urenlang spelen en hebben een eindeloze fantasie. Al 16 jaar lang is speelparadijs Ballorig het leukste overdekte speelparadijs van Duitsland en Nederland. Families met kinderen van 0 t/m 12 jaar zijn van harte welkom in Bad Iburg , net over de grens in Duitsland, voor het allerleukste dagje uit. Speelparadijs Ballorig is speciaal voor kinderen en daarom betalen ouders en begeleiders geen entree. Voor de ouders hebben we tijdschriften liggen om door te bladeren als de kinderen aan het spelen zijn. Verder is Speelparadijs Ballorig ideaal voor kinderfeestjes!

Jarig ? Vier je feestje in speelparadijs Ballorig

Speelparadijs Ballorig is dé plek om je feestje te vieren. Jij en je vriendjes kunnen je eindeloos uitleven op alle speeltoestellen. En als jij jarig bent, is het bij Ballorig feest! Je wordt volledig in het zonnetje gezet door ons. Er zijn verschillende mogelijkheden voor jouw knalfuif. Zo hebben we de volgende themafeestjes:

  • Verjaardagfeest
  • Voetbalfeest
  • Prinsessefeest

Speelparadijs Ballorig en veiligheid

Bij speelparadijs Ballorig speel je 7 dagen per week in een gegarandeerd super veilige omgeving op vele verschillende speeltoestellen omringd door leeftijdsgenootjes. Vrijwel niets is geautomatiseerd, zodat je erg creatief kunt zijn. We hebben verschillende speeltoestellen die elk op hun eigen manier voor de ontwikkeling van kinderen zorgen; Zij kunnen zich volop bewegen.

Gezond en lekker eten in speelparadijs Ballorig

Bij een dagje uit hoort ook iets lekkers. Speelparadijs Ballorig staat bekend om het patatje na het spelen met een flinke kan ranja, maar er zijn ook andere producten verkrijgbaar, zoals lekkere broodjes en tosti.Wij kunnen in glutenvrij eten voorzien en frituren snacks apart van de patat. Heb je een andere allergie, dan mag je zelf iets meenemen, als je het van te voren meldt.

Wanneer zien we jou in speelparadijs Ballorig?

Openingstijden

Dagelijks 10:00 tot 19:00 uur

Entreeprijzen

Kinderen tot 2 jaar gratis
Kinderen van 2 tot 16 jaar € 7,50
Volwassenen € 2,50
Bezoek de website

Speelparadijs Ballorig op de kaart en in de buurt

Adres

Speelparadijs Ballorig

Kreienbrink 8

D-49186 Bad Iburg

Contact

Tel.: +49 (0)5403 - 41 16

badiburg@ballorig.de

Bezoek de website