Skihal Bottrop

Bezoek de website
  • Skihal Bottrop 2
  • Skihal Bottrop 1
  • Indoor Paintball Bottrop 1
  • Indoor Skydive Bottrop 2
  • Rodelbaan Bottrop (6)
  • Klimpark Bottrop 4

Het hele jaar door winterpret in de Skihal Bottrop!

Helemaal weg van wintersport? Of wil je juist alvast oefenen voor je wintersportvakantie dit jaar? Bij Skihal Bottrop kun je het hele jaar door in de sneeuw spelen en sporten.
Midden in Ruhrgebied, op maar 50 km van de Nederlandse grens, vindt je de Skihal Bottrop, een onderdeel van het Alpincenter met nog veel meer mogelijkheden.

Skihal Bottrop heeft de langste indoor skibaan ter wereld met 640 meter! Bovendien wordt er gewerkt met een all-in formule waarbij je dus een compleet dagje uit hebt. De skihal is natuurlijk de trots van het wintersportcentrum. Maar Alpincenter Bottrop heeft nog veel meer te bieden voor een leuk sportief dagje uit.

De skipiste heeft een beginnersgedeelte met een sleeplift waar ook de mogelijkheid is tot het volgen van lessen of workshops. Voor de gevorderde wintersporters is er een afdaling met een helling van 24% met speelse bochten en leuke uitdagingen. Door middel van lopende banden wordt je na een afdaling weer naar boven gebracht. Voor de echte waaghalzen is er ook een funpark waar je trucs kunt oefenen. Natuurlijk kun je je uitrusting huren bij Skihal Bottrop, sterker nog, dit zit bij het All-Inn ticket inbegrepen. Maar je eigen uitrusting kun je ook gerust meenemen, boek dan een All-Inn ticket. Handschoenen zijn verplicht en dien je zelf mee te nemen naar Skihal Bottrop

Maar er is nog een hele sportieve wereld te ontdekken bij Skihal Bottrop. Je kunt een dagje Skihal Bottrop uitstekend combineren met één of meer van de andere activiteiten die Alpincenter Bottrop te bieden heeft.

Indoor Paintball
Op maar liefst 800 m2 kun je naar alle hartenlust tijgeren, duiken, verstoppen, aanvallen en vooral plezier hebben! Alpincenter Bottrop heeft het modernste indoor paintball complex van Duitsland en biedt met alle technische snufjes en originele aankleding van de ruimtes een spectaculair uitje vol actie en fun! (alleen 18+)
Om je dagje uit helemaal compleet te maken kun je na je paintballavontuur in het Alpincenter Bottrop nog terecht in de skihal voor een avond vol ski/snowboard avontuur en lekker eten en drinken in de gastronomische ruimtes.

Indoor Skydiving Bottrop
In een bodyflying stimulator wordt er tot 270 km per uur lucht door de tunnel geblazen, en deze luchtstroom is zo gelijkmatig dat het net lijkt alsof je een echte parachutesprong maakt! Tijdens een sessie in de windtunnel bij Alpincenter Bottrop krijg je eerst een goede instructie, je uitrusting, begeleiding in de tunnel en een diploma. Zelfs kinderen vanaf 4 jaar kunnen al een vrije val ervaren!

Rodelbaan Bottrop
Een echte rodelbaan van 1 km lang met scherpe bochten, een tunnel en je suist met tot wel 42 km per uur naar beneden! De enige rodelbaan in het Ruhrgebied en voor wie van actie en spanning houdt is dit het ultieme uitje!

Klimpark Bottrop
Wie gaat dit avontuur aan?! In het klimpark van Alpincenter Bottrop kun je op 10 meter hoogte van het ene naar het andere plateau klauteren en klimmen. Er zijn maar liefst 10 plateaus! Dus daar ben je wel even zoet mee! Je zit natuurlijk helemaal veilig gezekerd en aan veiligheidskabels en je kunt het zo moeilijk maken als je zelf wilt!

Zat er iets voor jou en je familie bij? Vast wel met zo veel keus! Skihal Bottrop geeft je de mogelijkheid om verschillende activiteiten samen te voegen en te combineren. Kijk eens op de website voor alle arrangementen de bijbehorende prijzen.

En wil je nu niet meer helemaal naar huis na zo´n lange dag vol avontuur en spanning? Dan is het Van der Valk hotel in de omgeving zoals die in Gladbeck of Moers een optie. Deze heeft speciale arrangementen voor bezoekers van de Skihal Bottrop. Natuurlijk kun je ook in één van de andere accommodatiemogelijkheden van Kinder-vakanties terecht.

Ook voor familiedagen, uitjes met verenigingen, verjaardagsfeestjes of schoolreisjes zit je bij de Skihal Bottrop helemaal op de goede plek. Kijk eens op de website voor meer informatie.

Openingstijden

1 oktober t/m 30 april zondag t/m donderdag 10:00 tot 23:00 uur
1 oktober t/m 30 april donderdag en vrijdag 10:00 tot 02:00 uur
1 mei t/m 30 september woensdag t/m zondag 10:00 tot 18:00 uur

Entreeprijzen

Kijk op de website voor actuele prijzen
Bezoek de website

Skihal Bottrop op de kaart en in de buurt

Adres

Skihal Bottrop

Prosperstraße 299-301

D-46238 Bottrop

Contact

Tel.: +49 (0)2041 - 70 950

info@alpincenter.com

Bezoek de website