Rodelbaan Bottrop

Bezoek de website
  • Rodelbaan Bottrop (2)
  • Rodelbaan Bottrop (1)
  • Rodelbaan Bottrop (3)
  • Rodelbaan Bottrop (4)
  • Rodelbaan Bottrop (5)
  • Rodelbaan Bottrop (6)
  • Skihal Bottrop 2
  • Indoor Paintball Bottrop 1
  • Indoor Skydive Bottrop 1
  • Klimpark Bottrop 4

Rodelbaan Bottrop

Nog niet oud genoeg, maar tóch naar beneden? Geen probleem. Vanaf 3 jaar mag je met een ouder/begeleider in de rodel naar beneden, hiervoor zijn speciale tickets. Voor iedereen rodelplezier dus! Rodelbaan Bottrop is niet alles wat het complex te bieden heeft. Het gehele Alpincenter Bottrop waar de rodelbaan deel van uitmaakt heeft alles in huis voor een compleet dagje uit. Zo kun je dus een paar tochtjes over de Rodelbaan Bottrop prima combineren met wat uurtjes klimmen in het Klimpark of met bijvoorbeeld skiën of indoor skydiven! Bovendien wordt er gewerkt met een all-in formule waarbij je ongestoord kunt genieten van een sportief dagje uit zonder je druk te maken over de kosten.

Welke activiteiten zijn er nog meer bij Rodelbaan Bottrop?

Indoor Skihal Bottrop
De skipiste heeft een beginnersgedeelte met een sleeplift waar ook de mogelijkheid is tot het volgen van lessen of workshops. Voor de gevorderde wintersporters is er een afdaling met een helling van 24% met speelse bochten en leuke uitdagingen. Door middel van lopende banden wordt je na een afdaling weer naar boven gebracht.
Voor de echte waaghalzen is er ook een funpark waar je trucs kunt oefenen. Natuurlijk kun je je uitrusting huren bij Indoor Skihal Bottrop, sterker nog, dit zit bij het All-Inn ticket inbegrepen. Maar je eigen uitrusting kun je ook gerust meenemen, boek dan een All-Inn ticket. Handschoenen zijn verplicht en dien je zelf mee te nemen naar Indoor Skihal Bottrop.

Indoor Paintball Alpincenter Bottrop
Op maar liefst 800 m2 kun je naar alle hartenlust tijgeren, duiken, verstoppen, aanvallen en vooral plezier hebben! Rodelbaan Bottrop heeft het modernste indoor paintball complex van Duitsland en biedt met alle technische snufjes en originele aankleding van de ruimtes een spectaculair uitje vol actie en fun! (alleen 18+). Om je dagje uit helemaal compleet te maken kun je na je paintballavontuur ook nog naar de Rodelbaan Bottrop, of nog terecht in de skihal voor een avond vol ski/snowboard avontuur en lekker eten en drinken in de gastronomische ruimtes.

Indoor Skydiving Bottrop
In een bodyflying stimulator wordt er tot 270 km per uur lucht door de tunnel geblazen, en deze luchtstroom is zo gelijkmatig dat het net lijkt alsof je een echte parachutesprong maakt! Tijdens een sessie in de windtunnel bij Rodelbaan Bottrop krijg je eerst een goede instructie, je uitrusting, begeleiding in de tunnel en een diploma. Zelfs kinderen vanaf 4 jaar kunnen al een vrije val ervaren!

Klimpark Alpincenter Bottrop
Wie gaat dit avontuur aan?! In het klimpark van Rodelbaan Bottrop kun je op 10 meter hoogte van het ene naar het andere plateau klauteren en klimmen. Er zijn maar liefst 10 plateaus! Dus daar ben je wel even zoet mee! Je zit natuurlijk helemaal veilig gezekerd en aan veiligheidskabels en je kunt het zo moeilijk maken als je zelf wilt!

Zat er iets voor jou en je familie bij? Vast wel met zo veel keus! Rodelbaan Bottrop geeft je de mogelijkheid om verschillende activiteiten samen te voegen en te combineren. Kijk eens op de website voor alle arrangementen de bijbehorende prijzen.

En wil je nu niet meer helemaal naar huis na zo´n lange dag vol avontuur en spanning? Dan is het Van der Valk hotel in de omgeving zoals die in Gladbeck of Moers een optie. Deze heeft speciale arrangementen voor bezoekers van de Rodelbaan Bottrop. Natuurlijk kun je ook in één van de andere accommodatiemogelijkheden van Kinder-Vakanties terecht.

Ook voor familiedagen, uitjes met verenigingen, verjaardagsfeestjes of schoolreisjes zit je bij de Rodelbaan Bottrop helemaal op de goede plek. Kijk eens op de website voor meer informatie.

 

Openingstijden

Maandag t/m zondag 10:00 uur tot zonsondergang

Entreeprijzen

Kinderen t/m 12 jaar 1 rit € 2,50 ; 5 ritten € 11,00 en 10 ritten € 17,50
Volwassenen 1 rit € 3,50 ; 5 ritten € 15,00 en 10 ritten € 27,50
Ouder-kind-ticket 1 rit € 4,50 ; 5 ritten € 20,00 en 10 ritten € 37,50
Bezoek de website

Rodelbaan Bottrop op de kaart en in de buurt

Adres

Rodelbaan Bottrop

Prosperstraße 299-301

D-46238 Bottrop

Contact

Tel.: +49 (0)2041 - 70 950

info@alpincenter.com

Bezoek de website