Pannenkoekenboerderij Erve Brooks

Bezoek de website
  • Pannenkoekenboerderij Erve Brooks
  • Pannenkoekenboerderij Erve Brooks
  • Pannenkoekenboerderij Erve Brooks

Bij Pannenkoekenboerderij Erve Brooks kun je meer dan pannenkoeken eten!

Vanaf mei 2011 is Pannenkoekenboerderij Erve Brooks helemaal vernieuwd! We hebben een Avonturenpad, dat is een wandelpad met hindernissen en spelletjes. Onderweg vind je een wilgendorp, een vlot, touwzwaai over de sloot en nog veel meer hindernissen. Ontdek in Pannenkoekenboerderij Erve Brooks ook de buitenspeeltuin met airtrampoline en de binnenspeeltuin met hooiberg. De kleinsten worden niet vergeten: voor hen is in Pannenkoekenboerderij Erve Brooks een binnen en buiten speelhoek waar ze veilig kunnen spelen. Terwijl je papa en mama op het terras genieten van een heerlijk kopje koffie, onderzoek jij de Museumboerderij “Erve Brooks Niehof”.

Kinderfeestjes bij Pannenkoekenboerderij Erve Brooks

Wil jij een leuk kinderfeestjes vieren? Bij Pannenkoekenboerderij Erve Brooks kunnen jij en je vriendjes je eindeloos uitleven op het avonturenpad, bij de Museumboerderij en de binnen en buiten speeltuinen. Leuk zijn de varkens Sien en Saar en de muisjes in het muizenbos. Spelen aan het meertje en knoeien met water en zand: je raakt niet uitgespeeld bij Pannenkoekenboerderij Erve Brooks.

De attracties van Pannenkoekenboerderij Erve Brooks

Bij Pannenkoekenboerderij Erve Brooks vind je de volgende attracties:

  • Binnenspeeltuin
  • Buitenspeeltuin
  • Speelhoek
  • Avonturenpad
  • Blotevoetenland
  • Boomhut

Beleef de bijzondere activiteiten in en om Pannenkoekenboerderij Erve Brooks

Wie is de beste schutter? In Pannenkoekenboerderij Erve Brooks kun je boogschieten! Dat is een ideale activiteit om te doen met slecht weer, want het gebeurt allemaal binnen. We hebben een echte boog waarmee je kunt schieten op een bord waar de punten worden bijgehouden. Het blotevoetenland van Pannenkoekenboerderij Erve Brooks is een stuk land van ca. 1 hectare, waar je heerlijk op blote voeten kunt lopen over diverse soorten ondergronden. Je krijgt een uniek buitengevoel en het is een aangename ervaring voor de voeten. Onderweg is er een riviertje dat uitkomt in een meertje met een eilandje waar je even kunt uitrusten en genieten van de natuur. Op het eind mag je je voeten wassen in een grote ouderwetse teil.

Ben je na een dagje spelen en pannenkoeken eten nog niet moe? Wat dacht je dan van een gethematiseerde kinder wandel route? Doe de wandeling De Ontdekking van Tom Koolhaas in Lochem, of ga Jutten met Jappie bij Borculo! Of bezoek het brandweermuseum, ga de berkel op met de berkelzomp of ervaar een unieke ervaring bij de Cactus Oase. Blijven slapen in de buurt kan natuurlijk ook, zodat je al die leuke dingen in meerdere dagen kunt ontdekken. Bijvoorbeeld bij De Heksenlaak.

Zien we jou in Pannenkoekenboerderij Erve Brooks?

Openingstijden

Dagelijks 10:00 tot 19:30 uur

Entreeprijzen

Binnenspeeltuin Hooiberg (Kinderen tot 4 jaar) gratis
Binnenspeeltuin Steltenberg (Kinderen tot 12 jaar) gratis
Buitenspeeltuin gratis
Avonturenpad € 3,50 (incl. presentje)
Blotevoeten land € 3,50 (incl hapje, drankje & presentje)
Bezoek de website

Pannenkoekenboerderij Erve Brooks op de kaart en in de buurt

Adres

Pannenkoekenboerderij Erve Brooks

Broekhuisdijk 5

7275 CB Gelselaar

Contact

Tel.: +31 (0)545 - 48 13 71

info@erve-brooks.nl

Bezoek de website