Nederlands Bakkerijmuseum

Bezoek de website
  • Nederlands Bakkerijmuseum (1)
  • Nederlands Bakkerijmuseum (2)

Op zondags ontbijten met croissantjes of een bruine boterham met pindakaas… Hoe is de geschiedenis van brood en banket in Nederland? Kom er achter in het Nederlands Bakkerijmuseum.

In het Nederlands bakkerijmuseum ‘Het Warme Land’ staan historie van brood en banket centraal. Het grootste en meest veelzijdige bakkerijmuseum van Nederland is gevestigd in het prachtige vestingstadje Hattem. Twee historische panden – onderling verbonden door een spannende tunnel – vormen de sfeervolle achtergrond voor een rijke collectie gebruiksobjecten uit de brood- en banketbakkerij. Door de aantrekkelijke collectie en vele leuke activiteiten staat een ‘Dagje Nederlands Bakkerijmuseum Warme Land’ garant voor een leuke en leerzame dag voor iedereen.

In het Nederlands Bakkerijmuseum kun je zien, proeven, ruiken doen en voelen… en wie vind de geur van versgebakken broodjes nu niet onweerstaanbaar?!
Tijdens de schoolvakanties worden er bijzondere bakactiviteiten georganiseerd speciaal voor de jeugd.

Ben je op zoek naar een gezellig en origineel verjaardagsfeestje? Dan ben je bij het Nederlands Bakkerijmuseum helemaal goed. Op speelse wijze leer je een echte bakker te zijn en doe je een speurtocht door het museum. Ook voor scholen is een uitje naar het Nederlands Bakkerijmuseum erg interessant. Er is een educatief en vermakelijk programma waarin het bakkersvak centraal staat. Maar het Nederlands Bakkerijmuseum heeft nog veel meer workshops, arrangementen en activiteiten te bieden.

Voor alle mogelijkheden kun je een kijkje nemen op de website.

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag 10:00 tot 16:00 uur
In de schoolvakanties ook op maandag geopend 13:00 tot 17:00 uur

Entreeprijzen

Kinderen t/m 3 jaar gratis
Kinderen 4 t/m 12 jaar € 6,50
Volwassenen € 7,50
Museumjaarkaart gratis
Bezoek de website

Nederlands Bakkerijmuseum op de kaart en in de buurt

Adres

Nederlands Bakkerijmuseum

Kerkhofstraat 13

8051 GG Hattem

Contact

Tel.: +31 (0)38 - 44 41 715

info@bakkerijmuseum.nl

Bezoek de website