Monkeys Playland

Bezoek de website
  • Monkeys Playland
  • Monkeys Playland
  • Monkeys Playland
  • Monkeys Playland

Bij Monkeys Playland houden we van kinderen

Spelen in de indoor Jungle speeltuin, hoe lijkt je dat? De apen kijken van een afstandje toe hoe jij van de glijbaan roetsjt of in de ballenbak duikt. Voor je ouders hebben we een prachtig restaurant  bij Monkeys Playland waar ze onder het genot van een kopje koffie met taart jullie capriolen kunnen bekijken. En dat is nog niet alles,  buiten hebben we minigolf en picknickplekken. Je kunt tot aan de wolken springen op onze reuzentrampolines met veilige netten, zodat je er niet af kunt vallen. Kortom, je kunt je prima de hele dag vermaken bij Monkeys Playland, ons antwoord op spelen zonder electronica.

Monkeys Playland is een paradijs voor grote en kleine kinderen

In Monkeys Playland hebben we voor de kleine kinderen zachte speelelementen waardoor ze niet verwond kunnen worden. Je kunt flink stoom afblazen zonder dat je iets kapot maakt. Ben je al wat ouder, dan hoef je je ook niet te vervelen bij Monkeys Playland, want we hebben

  • Airhockey tafels
  • Grote trampolines
  • Indoor en outdoor voetbalveldjes
  • Hoge glijbanen
  • en nog veel meer

Verjaardagfeestjes bij Monkeys Playland

Natuurlijk kun je ook je verjaardag vieren bij Monkeys Playland. Kies minimaal 4 vriendjes of vriendinnetjes en kom een middag samen spelen. Je krijgt van ons patat, drinken, een ijsjes (inclusief bij de entreeprijs) en na afloop van je feestje een verrassing. Lijkt je dat geen leuk idee?

Je speeldag goed beginnen met een stevig ontbijt

In Monkeys Playland kun je je dag goed beginnen. Op zondag serveren wij een uitgebreid ontbijt voor het hele gezin. Wanneer de kinderen allang weer spelen, kunnen de ouders in alle rust nog nagenieten met een kopje koffie. Aan het einde van de dag zul je zien dat het kroost vermoeid en tevreden hun bed induikt.

Kunnen we jou binnenkort begroeten bij Monkeys Playland?

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 14:00 tot 19:00 uur
Zaterdag en zondag van 10:00 tot 19:00 uur

Entreeprijzen

Kinderen tot 1 jaar gratis
Kinderen van 1 tot 2 jaar € 4,00
Kinderen van 2 tot 14 jaar € 5,00
Kinderen vanaf 14 jaar en volwassenen € 3,00
Bezoek de website

Monkeys Playland op de kaart en in de buurt

Adres

Monkeys Playland

Baumschulenweg 1

D-49716 Meppen

Contact

Tel.: +49 (0)5931 - 88 25 23

info@monkeys.de

Bezoek de website