Manege Gut Landegge

Bezoek de website
  • Manege Gut Landegge
  • Manege Gut Landegge
  • Manege Gut Landegge
  • GutLandegge

Manege Gut Landegge heeft voor iedere gast het juiste paard en voor ieder paard het juiste gastverblijf!

Manege Gut Landegge is gelegen op het terrein van het familiehotel Gut Landegge in het mooie en groene Emsland. Manege Gut Landegge laat zien hoe het er op een echte paarden boerderij aan toe gaat en er wordt veel aandacht besteed aan de verzorging en omgang met paarden. Vanaf 3 jaar mogen kinderen al (onder begeleiding van ouders) meehelpen met de verzorging en zijn er verschillende activiteiten waarbij spelenderwijs wordt geleerd over de omgang met paarden.
De omgeving is prachtig en daarom is Manege Gut Landegge ook een ideaal uitgangspunt voor buitenritten. Deze worden begeleid georganiseerd vanuit Manege Gut Landegge, maar als je je eigen paard meebrengt ben je natuurlijk helemaal vogelvrij!

Je eigen paard meebrengen behoort dus tot de mogelijkheden, jij een fijne accommodatie, en je paard ook. Kan het nog fijner?
Als je geen eigen paard hebt kun je les krijgen op één van de paarden en pony´s van Manege Gut Landegge. Wel of geen ervaring, bij Manege Gut Landegge is iedereen welkom en wordt je geholpen op je eigen niveau.Naast paardrijden is er in de omgeving van Manege Gut Landegge ook ontzettend veel te beleven. Neem dus gerust je hele familie mee, want niet alleen paardenvrienden zullen zich vermaken bij manege Gut Landegge.

Meer over Familiehotel Gut Landegge en al haar faciliteiten en overnachtingsmogelijkheden vindt je hier.

Al enthousiast geworden? Neem eens een kijkje op de website van Manege Gut Landegge of kom gewoon een keertje langs! 30 paarden en pony´s zullen je met liefde verwelkomen, evenals het personeel en de vrijwilligers!

Bezoek de website

Manege Gut Landegge op de kaart en in de buurt

Adres

Manege Gut Landegge

Landegge 1

D-49733 Haren

Contact

Tel.: +49 (0) 5932 12 21

urlaub@GutLandegge.de

Bezoek de website