Manege de Lourenshoeve

Bezoek de website
  • Manege de Lourenshoeve
  • Manege de Lourenshoeve
  • Manege de Lourenshoeve
  • Manege de Lourenshoeve
  • Manege de Lourenshoeve
  • Manege de Lourenshoeve
  • Manege de Lourenshoeve

De perfecte plek voor paardenvrienden. Manege de Lourenshoeve vervult de droom van iedere paardenvriend!

Ontdek in alle rust de omgeving vanaf de rug van een paard bij manege de Lourenshoeve.

In het mooie Twentse landschap tegen het Salland aan ligt in Den Ham, het kleinschalige en knusse vakantiepark met Manege; de Lourenshoeve. Het nostalgische park is ruim opgezet en Manege de Lourenshoeve  is een modern paardensportcentrum die sinds 1997 is begonnen en zich inmiddels ontwikkeld heeft tot een 4 sterren centrum volgens de normen van de FNRS (Federatie van Nederlandse Rijscholen) en daarmee kan iedere paardenvriend of vriendin zeker zijn van een complete en moderne beleving in Manege de Lourenshoeve.

Manege de Lourenshoeve ligt prachtig tussen de bossen en buitenritten behoren dus zeker tot de mogelijkheden. En ook als je naast het paardrijden de omgeving wil ontdekken is er genoeg te zien en te doen. Er zijn veel gratis fiets en wandelroutes beschikbaar en de omgeving leent zich ook uitstekend voor mountainbikers en kano-liefhebbers. Geen fietsen meegenomen? Die huur je eenvoudig bij Manege de Lourenshoeve.
Het meebrengen van je eigen paard kan natuurlijk ook bij Manege de Lourenshoeve. Je paard staat in een heerlijke box of buitenbox terwijl jij je thuis voelt in een luxe nostalgische vakantiebungalow met rieten dak en van alle gemakken voorzien. Of kies voor een plaatje op de gezellige camping van Manege de Lourenshoeve.

Gek op paarden maar geen ervaring? Of heb je wel rijervaring maar geen eigen paard? Ook dan bied Manege de Lourenshoeve de uitkomst. Volg rijlessen, buitenritten, help mee op de manege, ga op een huifkartocht en beleef je ultieme paardrijdvakantie!

Ook voor een kinderfeestje ben je bij Manege Lourenshoeve helemaal goed!

Tot snel in het veelzijdige Twentse Manege de Lourenshoeve!

 

Bezoek de website

Manege de Lourenshoeve op de kaart en in de buurt

Adres

Manege de Lourenshoeve

Flierdijk 3

7683 RA Den Ham

Contact

Tel.: +31 (0)546 - 67 29 50

info@lourenshoeve.nl

Bezoek de website