Klimbos AvaTarZ Nature Park

Bezoek de website
  • Klimbos Avatarz
  • Klimbos Avatarz
  • Klimbos Avatarz
  • weekendje weg met kinderen - Klimbos Avatarz
  • Klimbos Avatarz
  • Klimbos Avatarz

Klimbos AvaTarZ Nature Park: stoer, spannend en sportief!

Durf je het aan om hoog in de bomen te klimmen? Wil je je voelen als Tarzan, over touwbruggen balanceren of hangend aan een kabel over ravijnen zoeven? Dan is een bezoek aan Klimbos AvaTarZ Nature Park echt iets voor jou! In een prachtige omgeving tussen hoge bomen gaat er voor jou een compleet nieuwe wereld open. Op negen verschillende parcoursen ontdek je op grote hoogte niet alleen de natuur vanuit een ander perspectief, maar ook heel nieuwe talenten bij jezelf!

Uitdaging en megafun voor het hele gezin

Klimbos AvaTarZ is het grootste klimbos van Nederland en biedt avontuur en actie voor het hele gezin. Voor de kleintjes zijn er lage klim- en klauterroutes met grappige en avontuurlijke obstakels. Sportievelingen kunnen hun hart ophalen op her Family Fun Parcours of het Challenge Parcours. En wie superstoer is krijgt een kick op het Sensation-Parcours. Aan het einde zoef je aan de langste Zipline van Nederland naar beneden – en gaat daarbij meteen op de foto! Op alle parcoursen met meer dan 100 sportieve obstakels staat jouw veiligheid natuurlijk centraal. Het geschoolde team van klimbos AvaTarZ zorgt ervoor, dat je onbezorgd aan de grote uitdaging kunt beginnen.

AvaTarZ Nature Park is meer dan alleen een klimbos

Ook voor bezoekers die niet perse de hoogte in willen heeft AvaTarZ Nature Park veel te bieden. Wat denk je van een partijtje Discgolf of een rondje Klootschieten? Leef je uit op het super-springkussen, ontdek de natuur op de Kickbike of vanuit de kano – de mogelijkheden zijn enorm, voor groot en klein, jong en oud, groepen of gezinnen.
Natuurlijk is AvaTarZ Nature Park ook dé plek voor een supergaaf verjaardagsfeestje. Eerst klimmen en klauteren in den bomen, spelen en ravotten en daarna een traktatie op het gezellige terras – jouw feestje wordt gegarandeerd een groot succes!

Zou je niet het liefst nu al willen vertrekken naar Klimbos AvaTarZ Nature Park? Hier vind je meer informatie over dit superstoere uitje!

Openingstijden

Het klimbos is geopend vanaf 21 maart 2015
Kijk voor de openingstijden op de website van AvaTarZ Nature Park

Entreeprijzen

Klimmen hoog parcours 2,5 uur incl. de Zipline
Jeugd 10 t/m 12 jaar € 14,50
Jongeren 13 t/m 17 jaar € 17,50
Volwassenen € 21,00
Klimmen laag parcours, 2 uur
KidZ Parcours 6 t/m 9 jaar € 10,50
Laag Parcours, vanaf 12 jaar € 13,50
Overige activiteiten
Disc Golf, 18 holes € 10,50
Bezoek de website

Klimbos AvaTarZ Nature Park op de kaart en in de buurt

Adres

Klimbos AvaTarZ Nature Park

Hengelosestraat 230

7562 PK Deurningen - Oldenzaal

Contact

Tel.: +31 (0)541 - 20 02 07

info@avatarz.nl

Bezoek de website