Klimbos Achterhoek

Bezoek de website
  • Klimbos Achterhoek
  • Klimbos Achterhoek
  • Klimbos Achterhoek
  • Klimbos Achterhoek
  • Klimbos Achterhoek
  • Klimbos Achterhoek
  • Klimbos Achterhoek

Een sportief, spannend en spraakmakend dagje uit beleef je in het Klimbos Achterhoek!

Bij het Klimbos Achterhoek in Ruurlo ervaar je een unieke belevenis! Sportief bezig zijn in de frisse openlucht. Actief ontspannen kan op vele manieren, en de Achterhoek leent zich bij uitstek voor een actief ontspannen vakantie of uitje. Ontspannen door actief in de natuur te zijn en te genieten van de prachtige omgeving. En dat is precies wat er bij Klimbos Achterhoek op je te wachten staat!

Bij Klimbos Achterhoek kun je je grenzen verleggen en je adrenaline laten stromen. Op het terrein van Klimbos Achterhoek zijn verschillende klim-parkoersen aangelegd op verschillende niveaus en hoogtes. Je klimt van boom naar boom en er zijn verschillende overgangen die je zo uitdagend en spannend kan maken als je zelf wilt.

Luuk & Lilli in het Klimbos Achterhoek

Klimbos Achterhoek heeft maar liefst 6 routes die je kunt klimmen en in die routes zitten ongeveer 100 overgangen. En mocht je nu denken dat dit uitje niet geschikt is voor kids? Juist het tegenovergestelde is het geval! Er is een speciaal Junior Klimbos voor kinderen vanaf 7 jaar die uit 2 routes en meer dan 25 overspanningen bestaat en waarbij geklommen kan worden van 3 tot 5 meter. Helemaal geschikt zijn voor de kleinsten zodat zij ook veilig kunnen genieten van een dagje Klimbos Achterhoek.

Alle routes hebben verschillende moeilijkheidsgraden en voor de durvals kun je zelfs tot 14 meter hoogte klimmen! Ook kun je verschillende routes met elkaar combineren. Natuurlijk krijgt iedereen eerst een goede uitleg, degelijk materiaal en laat iedereen voordat het échte klimmen gaat beginnen zien of ze alles hebben begrepen op een demonstratie-route.

Naast klimmen is er ook een tokkelroute bij Klimbos Achterhoek. Lekker naar beneden zoefen en snelheid maken om je zo vrij als een vogeltje te voelen tussen de bomen! En is dat nog niet genoeg snelheid en adrenaline? Dan kun je ook nog een bungeejump doen bij Klimbos Achterhoek!
Na een uitje Klimbos Achterhoek ben je zeker wel toe aan een hapje en een drankje om terug te kijken op een bijzonder dagje uit!

Wanneer mogen we jou verwelkomen bij Klimbos Achterhoek? Een uitje waar jullie nog lang over zullen napraten!

Openingstijden

Geopend van april t/m oktober
Kijk voor actuele openingstijden op de website

Entreeprijzen

Voor een bezoek van 3,5 uur
Kinderen voor junior klimbos (vanaf 7 jaar) € 13,95
Jongeren tot 16 jaar € 17,95
Vanaf 16 jaar € 19,95
Extra uur kind € 3,-
Extra uur jongere of volwassene € 6,-
LET OP! U dient een legitimatiebewijs als borg af te geven voor klimgordels
Bezoek de website

Klimbos Achterhoek op de kaart en in de buurt

Adres

Klimbos Achterhoek

Hengeloseweg 2

7261 LV Ruurlo

Contact

Tel.: +31 (0)88 5546636

achterhoek@klimbos.nl

Bezoek de website