Klassenuitje Moviepark Germany

Bezoek de website
  • klassenuitje Moviepark Germany
  • Pretparken - Movie Park Germany
  • klassenuitje Moviepark Germany
  • Movie Park Germany
  • klassenuitje Moviepark Germany
  • Movie Park Germany
  • Movie Park Germany

Voel je een filmster of een stuntman tijdens een klassenuitje Moviepark Germany

Een klassenuitje in Moviepark Germany is er één om nooit meer te vergeten! Een avontuur voor scholieren van alle leeftijden. Een klassenuitje Moviepark Germany in het ruim opgezette park en op maar een uurtje van de Nederlandse grens staat garant voor een onvergetelijke dag!

Je vind je de meeste gave attracties voor iedere leeftijdscategorie en dan maakt een Schoolreisje Moviepark Germany zo veelzeidig! Van spannende achtbanen tot een ijskoud “Ice Age 4D-avontuur”. Wat dacht je van de “MP Express”? Bij deze achtbaan zit je niet in een karretje, maar hang je onder de rails! Deze spectaculaire achtbaan-rit met looping, zul je niet gauw vergeten. Een andere bijzondere belevenis is de “Avatar Air Glider”. In deze zweefvlieger lig je op je buik en vlieg je dus als een vogel door de lucht. Geniet van het uitzicht! Afkoeling nodig? Stap dan met Dora en haar aapje Boots in “Dora’s Big River Adventure” en ga op expeditie door het kleurrijke regenwoud. Maar pas op, deze bootreis gaat door stroomversnellingen en langs watervallen!

Ontmoet je (teken)filmhelden tijdens een Klassenuitje Moviepark Germany

Naast alle gave attracties  kun je tijdens een schoolreisje Moviepark Germany ook nog eens je favoriete (teken)filmhelden ontmoeten. Dans mee met SpongeBob, Patrick, Dora en Jimmie Neutron en vele andere Nickelodeon-vriendjes in “Nick-land”. Natuurlijk mag je na afloop met hen op de foto. Vind je de sterren van Nickelodeon niet stoer genoeg, kom dan snel naar “Shadow of Darkness – The Van Helsing Show”. Tijdens deze  show beleef je een super spannend vampier-avontuur. Help de vampierenjager “Van Helsing” in zijn strijd tegen de vampieren en weerwolven. De show zit vol met spectaculaire stunts en explosieve special effects. Ben je benieuwd naar de geschiedenis van de film, dan is “Back To The Movies” echt iets voor jou. Deze reis door de tijd zit vol met bekende personages uit de beroemdste films van de afgelopen jaren.

Klassenuitje Moviepark Germany arrangement

Speciaal voor klassen en scholen heeft het park gereduceerde entreeprijzen en combitickets waarbij hongerige maagjes goed gevuld worden. 1 begeleider per 10 leerlingen krijgt gratis entree en natuurlijk kan het klassenuitje Moviepark Germany worden uitgebreid met meerdere menu’s.

Wanneer boek jij een klassenuitje Moviepark Germany? Je zult er geen spijt van krijgen!

Openingstijden

Het park is geopend van 27 maart t/m 1 november
Maandag t/m zondag
In het zomerseizoen en tijdens evenementen gelden andere openingstijden
Kijk op de website voor de actuele openingstijden

Entreeprijzen

Basisonderwijs, gereduceerd tarief € 9,95
Voortgezet onderwijs, gereduceerd tarief € 17,95
Extra begeleiders € 17,95 (per 10 leerlingen 1 begeleider gratis)
Bezoek de website

Klassenuitje Moviepark Germany op de kaart en in de buurt

Adres

Klassenuitje Moviepark Germany

Warner Allee 1

D-46244 Bottrop-Kirchhellen

Contact

Tel.: +49 (0)2045 - 899 899

info@moviepark.nl

Bezoek de website