Kinderfeestje Wonderryck Twente

Bezoek de website
  • Kinderfeestje Wonderryck Twente
  • Kinderfeestje Wonderryck Twente
  • Kinderfeestje Wonderryck Twente
  • Kinderfeestje Wonderryck Twente
  • Klassenuitje Wonderryck Twente
  • Museum Wonderryck Twente_04
  • Museum Wonderryck Twente_05
  • Museum Wonderryck Twente_06

Vier je verjaardag tussen de (wilde) dieren met een Kinderfeestje Wonderryck Twente!

Wil je een onvergetelijk verjaardagsfeestje vieren waar je vriendjes en vriendinnetjes nog heel erg lang over na zullen praten? Dan is een Kinderfeestje Wonderryck Twente misschien wel iets voor jou! Ook je ouders zullen een kinderfeestje Wonderryck Twente wel zien zitten, want naast dat het een gezellig feestje wordt, kun je er ook nog iets van opsteken! Wonderryck Twente is tenslotte een museum!

Maar gelukkig is het niet zomaar een museum! Binnen en buiten het museum is van alles te beleven voor kinderen van alle leeftijden. Er zijn verschillende arrangementen, dus voor iedere groep is er wel een kinderfeestje Wonderryck Twente!
De verjaardagspartijtjes duren ongeveer een uur en daarna is er alle tijd om zelf op avontuur te gaan door het museum en de tuin! De museumgidsen maken van het partijtje een echt feest waar je ook nog iets van opsteekt. Uiteraard ontbreekt iets lekkers én een cadeautje voor de jarige niet.

Mogelijkheden voor een Kinderfeestje Wonderryck Twente

Dino Feest
Een tijdreis onder begeleiding van een museumgids maken de kinderen een reis door de tijd en door het museum. Naast miljoenen oude dino-fossielen komen ze ook een mammoetskelet tegen een de eland van Borne, andere prehistorische en vaak uitgestorven dieren.

Een duik in de wondere Waterwereld
Onder begeleiding van een gids, kun je met een zoekkaart, een bak en een schepnet op zoek naar waterdiertjes in één van de museumvijvers. Je leert van alles over de wondere waterwereld en je kunt het mooiste diertje natekenen. Omdat er  ’s winters niet veel te vinden is in de vijver,  wordt dit kinderfeestje in de zomermaanden, van april tot oktober gehouden.

Op safari
Speurtocht door het museum met een safari-zoekkaart. De kinderen kunnen met een beetje speurwerk en met behulp van detail foto-aanwijzingen 13 bijzondere dieren in het museum vinden.

CSI Braakballen Onderzoek
Een heuse Crime Scene Investigation op de zolder van het museum! Los het  moordmysterie op! Tijdens het braakballenpracticum wordt, met behulp van verschillende botten en een skelet, uitgelegd wat je zoal in een braakbal kunt tegenkomen en vervolgens ga je zelf aan de slag!

Bij-zondere bijenpartij
Onder begeleiding van een imker krijgen de kinderen uitleg over bijen en bekijken ze in een klein groepje de bijenvolken in de bijzondere bijentoren. Als herinnering aan het feestje maken de kinderen een bijenhotel en proeven ze natuurlijk echte honing van de museumbijen. Omdat de bijen ’s winters warm moeten blijven kan dit kinderfeestje alleen tussen april en september gehouden worden.

Nog niet overtuigd? Ga dan zelf eens op bezoek bij Museum Wonderryck Twente, en beleef zelf hoe leuk dit museum is… Een verjaardagsfeestje Wonderryck Twente wordt zeker beestachtig leuk!

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 11:00 tot 17:00 uur
Zaterdag en zondag 10:00 tot 17:00 uur
Gesloten op 1e Kerstdag en Oud- en Nieuwjaarsdag

Entreeprijzen

op basis van minimaal 8 kinderen € 9,50 p.p.
Inclusief entree, ranja en iets lekkers en een cadeautje voor de jarige
Maak het feest nog completer met iets extra´s!
Wonderryck frietjes, een snack en ranja € 4,50 p.p.
Wonderryck broodje knak, een broodje kroket of een tosti en ranja € 3,00 p.p.
Ijscoupe van de IJskuip € 3,00 p.p.
Informeer voor nóg meer mogelijkheden (ook op maat)
Bezoek de website

Kinderfeestje Wonderryck Twente op de kaart en in de buurt

Adres

Kinderfeestje Wonderryck Twente

Oldenzaalsestraat 39

7591 GL Denekamp

Contact

Tel.: + 31 (0)541 - 35 13 25

j.schras@wonderryck.nl

Bezoek de website