Kinderfeestje Burgers’ Zoo Arnhem

Bezoek de website
  • Dierentuin in Nederland - Burger´s Zoo (1)
  • Dierentuin in Nederland - Burger´s Zoo (2)
  • Dierentuin in Nederland - Burger´s Zoo (3)
  • Burger´s Zoo

Een beestachtig leuk dagje uit in Burgers’ Zoo in Arnhem

Al eens de wereld rondgereisd in één dag? Dat kan in dierentuin Burgers’ Zoo in Arnhem! Eén in dag bezoek je de Afrikaanse savanne, Amerikaanse-Mexicaanse woestijn, het tropisch regenwoud, een mangrovebos, duik je de diepten van de oceaan in en ontdek je de Maleise rimba (regenwoud in Maleisië). In deze themagebieden ontdek je werkelijk honderden dier- en plantensoorten. Van beren tot haaien en van cactussen tot een compleet mangrovebos. Benieuwd welke dieren je nog meer tegen komt in deze bijzondere dierentuin?

Jouw verjaardag vieren bij Burgers’ Zoo? Dat kan!

Ja, je hebt het goed gelezen. Bij Burgers’ Zoo Arnhem kun je echt je verjaardag vieren. Want wat zou leuker zijn als een verjaardag in een echt regenwoud te vieren? En daarna met je gasten onder te duiken naar de bodem van de zee, of een plotselinge oog-in-oog met een tijger? Naast de entree naar het park krijg je ook een bijzondere verjaardagstafel met tropisch vruchtensap, soesjes en chocoladezoenen. Bovenop ontvang je ook nog waardebonnen voor een lekkere portie friet met saus, een pakje Capri-Sun en een waterijsje. De waardebonnen kun je altijd verzilveren bij het Park Restaurant.

Natuurlijk mag je je ook verheugen op schitterende speurtochten een de jarige ontvangt traditiegetrouw een leuke verrassing! Jouw kinderfeestje kun je elke dag vieren bij Burgers’ Zoo behalve aan zon- en feestdagen gedurende de hoogseizoen!

Als je dat nog niet spannend genoeg vindt, kun je jouw kinderfeestje nog upgraden naar een pizza-kinderfeestje! Bij aankomst krijgt de jarige een rijk gevulde picknickmand met allerlei lekkernijen om het park mee in te nemen. Wanneer je weer terug bent bij het restaurant wacht er een versierde tafel op jou, waar iedereen zijn pizza mag creëren! Na afloop van dit bakpartijtje krijgt iedereen zijn pizzabakkerdiploma.

Het pizza-kinderfeestje bestaat er dus uit de entree naar de Burgers’ Zoo, een picknickmand vol met snoep, een zelfgemaakte pizza, ranja een natuurlijk het pizzabakkerdiploma!

Jouw kinderfeestje kun je hier boeken.

Openingstijden

Zomer 27 maart t/m 30 oktober
Maandag t/m zondag 09:00 tot 19:00 uur
Winter 31 oktober t/m 25 maart
Maandag t/m zondag 09:00 tot 17:00 uur

Entreeprijzen

Kinderfeestje
Kinderen t/m 12 jaar € 16,00 p.p.
Volwassenen € 19,50 p.p.
Pizza-kinderfeestje
Kinderen t/m 12 jaar € 17,50 p.p.
Volwassenen € 21,00 p.p.
Bezoek de website

Kinderfeestje Burgers’ Zoo Arnhem op de kaart en in de buurt

Adres

Kinderfeestje Burgers’ Zoo Arnhem

Antoon van Hooffplein 1

6816 SH Arnhem

Contact

Tel.: +31 (0)26 - 44 24 534

info@burgerszoo.nl

Bezoek de website