Kermis en Circus Museum

Bezoek de website
  • Groepsuitje Kermis en Circus Museum (1)
  • Kermis en Circus Museum (2)
  • Groepsuitje Kermis en Circus Museum (3)

Alweer een winnaar! Kinderen altijd prijs! Een knus museum bomvol leuke attracties en de geschiedenis van kermis en circus.

In het gezellige stadje Steenwijk vind je het vrolijke Kermis en Circus Museum! Het museum bestaat al sinds 1986 en is sinds die tijd flink gegroeid. Momenteel bestaat het Kermis en Circus Museum uit 3 gebouwen die verboden zijn door een leuke binnenplaats. Nog steeds groeit de collectie en ook zijn er wisselende exposities die een bezoek aan het Kermis en Circus museum nooit saai maken.

Een erg leuk dagje uit is het arrangement in samenwerking met het Pannenkoekenhuis in Steenwijk en de Restaurant De Harmonie in Giethoorn. Perfect voor een dagje uit met het gezin maar ook voor een familiedag.

En voor een origineel kinderfeestje ben je bij het Kermis en Circus Museum ook aan het juiste adres. Er zijn verschillende mogelijkheden en zelfs een happy meal van de bekendste clown ter wereld behoort tot de mogelijkheden 😉

Natuurlijk zijn er ook speciale mogelijkheden voor een schoolreisje voor groep 1,2,3. Dit in combinatie met een bezoek aan de kinderboerderij Thijenkaampe en een leuk ritje met een vrolijk treintje.

Kom eens een kijkje nemen in dit bijzondere museum. Leuk voor groot en klein, want hoe ging het vroeger (ook al weer)? Welke spelletjes kon je op de kermis doen, en wat zag je in het circus?
Een gezellig dagje uit die zorgt voor een lach op je gezicht!

Openingstijden

Januari en februari gesloten
Dinsdag t/m vrijdag 10:00 tot 12:00 uur
Dinsdag t/m vrijdag 13:00 tot 16:00 uur
Zaterdag 11:00 tot 16:00 uur

Entreeprijzen

Kinderen t/m 2 jaar gratis
Kinderen van 3 t/m 12 jaar € 2,50
Volwassenen € 4,00
Familie € 11,00
Museumkaart gratis
Bezoek de website

Kermis en Circus Museum op de kaart en in de buurt

Adres

Kermis en Circus Museum

Onnastraat 3-7

8331 HL Steenwijk

Contact

Tel.: +31 (0)521 - 51 86 87

info@kermisencircusmuseum.nl

Bezoek de website