Indoor Skydive Bottrop

Bezoek de website
  • Indoor Skydive Bottrop 1
  • Indoor Skydive Bottrop 2
  • Skihal Bottrop 2
  • Indoor Paintball Bottrop 1
  • Rodelbaan Bottrop (6)
  • Klimpark Bottrop 4

Beleef een vrije val zonder uit een vliegtuig bij Indoor Skydive Bottrop.

Wil jij ervaren hoe het is om uit een vliegtuig te springen? Een vrije val net zoals die uit een vliegtuig kun je ervaren bij Indoor Skydive Bottrop! In een bodyflying stimulator wordt er tot 270 km per uur lucht door de tunnel geblazen, en deze luchtstroom is zo gelijkmatig dat het net lijkt alsof je een echte parachutesprong maakt! Tijdens een sessie in de windtunnel bij Indoor Skydive Bottrop krijg je eerst een goede instructie, je uitrusting, begeleiding in de tunnel en een diploma. Zelfs kinderen vanaf 4 jaar kunnen al een vrije val ervaren!

Indoor Skydive Bottrop ligt op maar 50 km van de Nederlandse grens in het Duitse Ruhrgebied. Het Indoor Skydive Bottrop is een onderdeel van het Alpincenter Bottrop waar een heel scala aan actieve en sportieve attracties op je wachten.

Combineer Indoor Skydive Bottrop met één van de andere mogelijkheden van het complex, er bestaan verschillende arrangementen bij Indoor Skydive Bottrop die een compleet verzorgd dagje uit mogelijk maken.

Benieuwd wat Alpincenter Bottrop nog meer voor je in petto heeft?

Skihal Bottrop
De skipiste heeft een beginnersgedeelte met een sleeplift waar ook de mogelijkheid is tot het volgen van lessen of workshops. Voor de gevorderde wintersporters is er een afdaling met een helling van 24% met speelse bochten en leuke uitdagingen. Door middel van lopende banden wordt je na een afdaling weer naar boven gebracht. Voor de echte waaghalzen is er ook een funpark waar je trucs kunt oefenen. Natuurlijk kun je je uitrusting huren bij Skihal Bottrop, sterker nog, dit zit bij het All-Inn ticket inbegrepen. Maar je eigen uitrusting kun je ook gerust meenemen, boek dan een smAll-Inn ticket. Handschoenen zijn verplicht en dien je zelf mee te nemen naar Skihal Bottrop.

Indoor Paintball Bottrop
Op maar liefst 800 m2 kun je naar alle hartenlust tijgeren, duiken, verstoppen, aanvallen en vooral plezier hebben! Indoor Skydive Bottrop heeft het modernste indoor paintball complex van Duitsland en biedt met alle technische snufjes en originele aankleding van de ruimtes een spectaculair uitje vol actie en fun! (alleen 18+). Om je dagje uit helemaal compleet te maken kun je na je paintballavontuur in het Alpincenter Bottrop nog terecht in de skihal voor een avond vol ski/snowboard avontuur en lekker eten en drinken in de gastronomische ruimtes.

Rodelbaan Bottrop
Een echte rodelbaan van 1 km lang met scherpe bochten, een tunnel en je suist met tot wel 42 km per uur naar beneden! De enige rodelbaan in het Ruhrgebied en voor wie van actie en spanning houdt is dit het ultieme uitje!

Klimpark Bottrop
Wie gaat dit avontuur aan?! In het klimpark van Indoor Skydive Bottrop kun je op 10 meter hoogte van het ene naar het andere plateau klauteren en klimmen. Er zijn maar liefst 10 plateaus! Dus daar ben je wel even zoet mee! Je zit natuurlijk helemaal veilig gezekerd en aan veiligheidskabels en je kunt het zo moeilijk maken als je zelf wilt!

Zat er iets voor jou en je familie bij? Vast wel met zo veel keus! Indoor Skydive Bottrop geeft je de mogelijkheid om verschillende activiteiten samen te voegen en te combineren. Kijk eens op de website voor alle arrangementen de bijbehorende prijzen.

En wil je nu niet meer helemaal naar huis na zo´n lange dag vol avontuur en spanning? Dan is het Van der Valk hotel in de omgeving zoals die in Gladbeck of Moers een optie. Deze heeft speciale arrangementen voor bezoekers van het Indoor Skydive Bottrop. Natuurlijk kun je ook in één van de andere accommodatiemogelijkheden van Kinder-vakanties terecht.

Ook voor familiedagen, uitjes met verenigingen, verjaardagsfeestjes of schoolreisjes zit je bij het Indoor Skydive Bottrop helemaal op de goede plek. Kijk eens op de website voor meer informatie.

Kom je snel zelf eens ontdekken hoe het is om een vrije val te beleven? We zien je graag bij Indoor Skydive Bottrop!

Openingstijden

Maandag t/m zondag 09:00 tot 21:00 uur

Entreeprijzen

Kijk op de website voor actuele prijzen
Bezoek de website

Indoor Skydive Bottrop op de kaart en in de buurt

Adres

Indoor Skydive Bottrop

Prosperstraße 299-301

D-46238 Bottrop

Contact

Tel.: +49 (0)2041 - 70 950

info@alpincenter.com

Bezoek de website