Eissportcenter Osnabrück

Bezoek de website

Kom lekker schaatsen in Eissportcenter Osnabrück – it’s cool man!

Ben je het schaatsen nog niet verleerd? Kun je al een paar kunstjes op het ijs? Of ga je liever héél hard? Kleed je lekker warm aan en glij er op los op de ijsbaan van Eissportcenter Osnabrück. En mag je in de vakantie lang opblijven? Dan is een avondbezoek aan de ijsbaan ook heel gezellig… Vrijdagavond klinken er speciaal voor tieners allemaal TOP 40 hits door de speakers en zondags is er een speciaal programma voor de hele familie met spelletjes, muziek en gezelligheid!

Bijzondere Highlights van Eissportcenter Osnabrück

In Eissportcenter Osnabrück hebben we verschillende thema- avonden. Welke avond kunnen we jou begroeten? Of kom je liever met je familie op de zondagmiddag?

  • Vrijdag en Zaterdag af 18:00 Disco on Ice
  • Zondag af 14:30  Family Disco

Eissportcenter Osnabrück, ook voor schaatsverhuur

Heb je zelf geen schaatsen? Dat is geen probleem bij Eissportcenter Osnabrück. We verhuren alle soorten schaatsen, zoals kunstschaatsen, ijshockeyschaatsen en de normale schaatsen. Voor een klein bedrag ben je de hele dag heerlijk actief.

 Vier je verjaardag in Eissportcenter Osnabrück

Ben je jarig? Nodig dan je vriendjes en vriendinnetjes uit voor je schaatsfeestje in Eissportcenter Osnabrück. Je hoeft zelf geen entree te betalen als je 7 kinderen meeneemt. Schaatsen mag je ook thuislaten: er liggen schaatsen voor iedereen klaar.

Pinguin, de bistro van Eissportcenter Osnabrück

In Eissportcenter Osnabrück hebben we natuurlijk een bistro, die Pinguin heet, met allerlei lekkernijen. Ben je moe van het schaatsen, dan je kun prima uitrusten in de bistro. Probeer eens het speciale Pingu-Menu van Eissportcenter Osnabrück. Deze is speciaal voor de kids! Natuurlijk hebben we naast pizza, patat en curryworst, ook allerlei zoetwaren. In de bistro mag je zelfs met je schaatsen binnenkomen.

Zien we jou binnenkort in Eissportcenter Osnabrück?

Openingstijden

Dagelijks geopend 09:00 tot 12:30 uur en
14:30 tot 22:00 uur

Entreeprijzen

Kinderen t/m 16 jaar vanaf € 3,50
Kinderen vanaf 17 jaar en volwassenen vanaf € 4,50
Bezoek de website

Eissportcenter Osnabrück op de kaart en in de buurt

Adres

Eissportcenter Osnabrück

Vehrter Landstraße 4-6

D-49088 Osnabrück

Contact

Tel.: +49 (0)541 - 17 215

info@eissportcenter.de

Bezoek de website