Dolfinarium Harderwijk

Bezoek de website
  • Dolfinarium Harderwijk
  • Dolfinarium Harderwijk
  • Dolfinarium Harderwijk
  • Dolfinarium Harderwijk

Spetter Spatter Spater, Lekker in het water in Dolfinarium Harderwijk

Het is dol-fijn om een dolfijn te zijn in het Dolfinarium Harderwijk, thuis van de bekende dolfijn Spetter en zijn vriendjes. In Dolfinarium Harderwijk wonen meer dan 25 dolfijnen, walrussen, zeeleeuwen, zeehonden en andere zeedieren die in Dolfinarium Harderwijk alle ruimte hebben om te leven en te spelen!

Dolfinarium Harderwijk is het grootste zeezoogdierenpark van Europa en de bewoners verwelkomen graag nieuwsgierige bezoekers van alle leeftijden met leuke kunstjes en vrolijke geluiden. Voordat je het weet zit je midden in een show!
Sprongen, salto’s, pirouettes en zelfs kusjes voor het publiek, Spetter en zijn vriendjes laten je graag in hun shows zien wat ze allemaal kunnen en samen met hun trainers hebben voorbereid.

Maar het Dolfinarium Harderwijk heeft meer te bieden dan alleen shows. Ga mee op spannende avonturen door de noordzee, op piratenjacht of beleef het verhaal van de onderwaterheks die dolfijnen op de proef stelt. Spannend en indrukwekkend voor jong en oud!

Dolfinarium Harderwijk is een paradijs voor jonge natuur-wetenschappers

Bij een bezoek aan het Dolfinarium Harderwijk leren op interactieve en spelenderwijze meer over de bewoners van het park en hun gewoontes. Wat is het lievelingseten van dolfijnen? Waar komen bruinvissen voor? hoe oud kan een zeeleeuw eigenlijk worden? Hou je ogen, oren en neus maar goed open tijdens een dagje uit naar Dolfinarium Harderwijk want er valt genoeg te ontdekken.Door het hele park staan verschillende leerstations waarbij je op een ludieke manier meer leert over de bewoners van Dolfinarium Harderwijk. Met een speciale dieren-paspoort kunnen jonge natuurwetenschappers in spé langs als deze plekken gaan om niet te missen en alles goed te noteren!

En voor de échte ontdekkingsreizigers onder ons… in het Noordezee aquarium kun je niet alleen kennis maken met de veelzijdige bewoners van de Noordzee en er alles over leren. Maar je kunt ook van heel dichtbij haaien, roggen en andere Noordzeebewoners bewonderen en misschien zelfs wel aanraken!

Dolfinarium Harderwijk is een spetterend dagje uit die je niet snel zult vergeten! Wanneer kom jij langs?

Openingstijden

Het park is geopend van 20 februari t/m 30 oktober
Februari & maart Aangepaste openingstijden, voor meer informatie zie website
April t/m juni 10:00 tot 17:00 uur
Juli & augustus 10:00 tot 18:00 uur
September & oktober 10:00 tot 17:00

Entreeprijzen

Kinderen onder 2 jaar Gratis
Kinderen van 3 tot 11 jaar € 25,00
65+ en mindervaliden € 25,00
Kinderen vanaf 12 jaar en volwassenen € 27,50
In de maanden Juli & Augustus worden de prijzen met € 1,- verhoogd
Koop je ticket online met korting!
Bezoek de website

Dolfinarium Harderwijk op de kaart en in de buurt

Adres

Dolfinarium Harderwijk

Strandboulevard Oost 1

3841 AB Harderwijk

Contact

Tel.: +31 (0)341 - 46 74 67

info@dolfinarium.nl

Bezoek de website