Brandweermuseum Borculo

Bezoek de website
  • Brandweermuseum Borculo (1)
  • Brandweermuseum Borculo (2)
  • Brandweermuseum Borculo (3)

Wat wil je worden als je later groot bent?… Brandweer! Één van de grootste brandweermusea van Nederland vind je in Borculo, namelijk het Brandweermuseum Borculo

Het brandweermuseum in het gezellige en knusse Achterhoekse stadje Borculo herbergt een erg grote collectie brandweermateriaal.
Branden zijn er altijd al geweest, en hoe meer technologie er kwam, hoe meer branden. Het Brandweermuseum Borculo geeft een goed beeld van hoe het er aan toe ging vanaf het begin tot aan ongeveer het einde van de jaren 70. Het Brandweermuseum Borculo is leuk en leerzaam voor jong en oud. Voor de kinderen is er een speciale puzzelroute door het Brandweermuseum Borculo, en voor een origineel kinderfeestje ben je er ook aan het juiste adres.

Bovendien is het Brandweermuseum Borculo heel goed te combineren met verschillende arrangementen die onder andere georganiseerd worden door Toeristische Informatie Borculo. Zo kun je bijvoorbeeld ook een rit maken in een historische brandweerwagen of een totaal “dagje uit” met het arrangement; Borculo Zien.

Kijk voor meer informatie eens op de website van het Brandweermuseum Borculo is zeker de moeite waard voor een bezoekje!

Openingstijden

April t/m november
Zondag en maandag 14:00 tot 16:00 uur
Dinsdag t/m zaterdag 10:00 tot 16:00 uur
Februari en maart
Zaterdag t/m maandag 14:00 tot 16:00 uur
Dinsdag t/m vrijdag 10:00 tot 16:00 uur

Entreeprijzen

Kinderen t/m 3 jaar gratis
Kinderen van 4 t/m 12 jaar € 3,00
Volwassenen € 6,00
65+ € 4,50
Groepskorting vanaf 20 personen 10%
Bezoek de website

Brandweermuseum Borculo op de kaart en in de buurt

Adres

Brandweermuseum Borculo

Hofstraat 5

7271 AP Borculo

Contact

Tel.: +31 (0)545 - 27 19 66

info@tiborculo.nl

Bezoek de website