Bezoekerscentrum Meyer Werft

Bezoek de website
  • Bezoekerscentrum Meyer Werft
  • Bezoekerscentrum Meyer Werft
  • Bezoekerscentrum Meyer Werft
  • Bezoekerscentrum Meyer Werft

Waan je een echte ontdekker bij Bezoekerscentrum Meyer Werft!

Kom jij langs in het ‘drijvende klaslokaal’ bij bezoekerscentrum Meyer Werft? Je kunt je hier de hele dag als een echte ontdekker en onderzoeker voelen! Misschien ontdek jij wel dat je later heel graag wetenschapper wilt worden! Het drijvende klaslokaal is maar liefst 100 m2 groot en je hebt de mogelijkheid om heel spannende experimenten te doen. Je leert bij bezoekerscentrum Meyer Werft niet alleen heel veel, je hebt ook nog eens superveel lol samen met alle andere kinderen! Kom jij met je hele klas naar bezoekerscentrum Meyer Werft? Ook je leraar heeft de dag van zijn of haar leven. Van november tot en met maart zijn er veel spannende programma’s die plaatsvinden naast een enorm cruiseschip!

Wat wil jij leren bij bezoekerscentrum Meyer Werft?

Bij bezoekerscentrum Meyer Werft leer je heel veel! Er zijn drie verschillende programma’s voor schoolklassen waarbij je van alles leert over schepen! Je kunt allerlei spannende experimenten doen die over de volgende onderwerpen gaan:

  • Het bouwen van schepen
  • Gebieden waar cruises naartoe gaan
  • Je krijgt bij bezoekerscentrum Meyer Werft antwoord op de vraag ‘Waarom  drijft een schip?’

Weet jij al waarover jij meer wilt leren? Of waar jouw hele klas meer over wil leren? Kom naar bezoekerscentrum Meyer Werft in Papenburg om de leukste dag te hebben!

Voor wie is het programma bij bezoekerscentrum Meyer Werft?

Klassen met leerlingen die in groep 1 tot en met 5 zitten zijn van harte welkom bij bezoekerscentrum Meyer Werft! Jullie krijgen een rondleiding over de werf die maar liefst een uur duurt! Ook gaan we met zijn allen 50 minuten lang praktisch bezig! De leraren hoeven zich niet druk te maken dat ze de hele dag goed op jullie moeten letten. Bij bezoekerscentrum Meyer Werft werken namelijk allemaal pedagogisch geschoolde medewerkers! Het doel van de dag bij bezoekerscentrum Meyer Werft? We willen graag jullie interesse wekken voor wetenschap en technologie! We willen duidelijk maken wat voor beroepen jullie later kunnen krijgen in de wetenschap en de technologie en wat je dan precies voor de wereld gaat betekenen! Een dag met de klas naar bezoekerscentrum Meyer Werft kost slechts €6,50 per persoon. Komen jullie met de hele klas en de meester of juf naar ons toe? We hopen jullie snel te zien.

Openingstijden

1 april t/m 31 oktober
Maandag t/m zondag 10:30 tot 14:30 uur

Entreeprijzen

Kinderen van 1 t/m 5 jaar € 1,00
Kinderen van 6 t/m 18 jaar € 7,50
Volwassenen € 12,90
Bezoek de website

Bezoekerscentrum Meyer Werft op de kaart en in de buurt

Adres

Bezoekerscentrum Meyer Werft

Ölmühlenweg

D-26871 Papenburg

Contact

Tel.: +49 (0)4961 – 83 960

info@papenburg-tourismus.de

Bezoek de website