Attractiepark Alfsee

Bezoek de website

In attractiepark Alfsee kun je van alles beleven!

Bruisend, bruisender, Attractiepark Alfsee: Voor het hele gezin is er vertier. Het attractiepark is een paradijs voor gezinnen met kinderen. Het aanbod is veelzijdig en interessant. Van waterskiën tot een clownsshow bij de avondshow; er is voor iedereen wat wils. Ook voor ouderen is het prima vertoeven op vakantiepark Alfsee. Aan de rand van het natuurpark TERRA.vita kunt u genieten van het prachtige uitzicht. In het rustige voor- of naseizoen kunt u lange wandelingen maken of kilometers fietsen. Onderweg kunt u genieten van de regionale keuken en de vele bezienswaardigheden.

Omgeving Attractiepark Alfsee

Maar ook in de omgeving van attractiepark Alfsee is het culturele aanbod groot: Midgetgolf, een klimbos, musea en de gezellige stad Osnabrück zijn op korte afstand. Talloze houten boerderijen domineren het Noordelijk gelegen Artland.

Alfsee

Aan de Alfsee, gelegen op het attractiepark, komen waterratten aan hun trekken met:

  • vissen
  • zeilen
  • surfen
  • roeien
  • waterfietsen
  • waterskiën

Attracties aan de Alfsee

Voor kleine snelheidsduivels is attractiepark Alfsee het helemaal: in Kinderautoland en op de Kartbaan kun je laten zien hoe hard je kunt racen. Ga je liever trampoline springen of Minigolfen? Of wil je lekker spelen in de speelschuur? Ook het avondprogramma op attractiepark Alfsee biedt een ruime keus.

Overnachten op vakantie- en attractiepark Alfsee

Op attractiepark Alfsee is meer te beleven dan je op één dag kunt doen! Daarom heeft attractiepark Alfsee ook een camping en zijn er vakantiehuisjes die zelfs al een paar keer een prijs hebben gewonnen. Dus: ’s avonds het bed in en ’s ochtends op naar een nieuw avontuur op vakantie- en attractiepark Alfsee.

Boek nu een verblijf op vakantie- en attractiepark Alfsee.

Openingstijden

Hele jaar geopend.

Entreeprijzen

Per attractie verschillend (autoland, kartbaan, waterskiën, etc.) Een uitgebreid overzicht vind je op de site van Vakantiepark Alfsee
Bezoek de website

Attractiepark Alfsee op de kaart en in de buurt

Adres

Attractiepark Alfsee

Am Campingpark 10

D-49597 Rieste

Contact

Tel.: +49 (0)5464 - 92120

info@alfsee.com

Bezoek de website