Paardrijden

Ben jij helemaal gek van paardrijden en doe je niets liever dan de wereld verkennen vanaf de rug van een paard?

Nou, dan zit je in het Nederlands-Duitse grensgebied helemaal goed want paardrijden kun je naar alle hartenlust in het Nederlands-Duitse grensgebied. Of je nu je eigen paard mee neemt, een paard wilt huren of alleen maar een ritje wilt maken. Alles is mogelijk.

Paardrijden tijdens een vakantie in het Nederlands-Duitse grensgebied kun je op vele manieren. Wil je een vakantie die geheel in het teken staat van paardrijden? Dan is een ponykamp misschien iets voor jou. Maar ook een dag inplannen voor een onvergetelijke buitenrit behoort tot de mogelijkheden. Wanneer je een eigen paard hebt, wil je natuurlijk het liefste op je eigen paard die mooie tochten maken, en dat kan ook! Er zijn veel mogelijkheden om jou paard te stallen met alle faciliteiten die jij voor je paard wenst. En ook jij kunt heerlijk overnachten, dicht bij je eigen paard.

Bekijk het aanbod

 • Manege Gut Landegge

  Duitsland

  Manege Gut Landegge heeft voor iedere gast het juiste paard en voor ieder paard het juiste gastverblijf! 30 paarden en pony´s wachten op jou! Kom kennis maken!

 • Manege Heksenlaak

  Nederland

  Manege Heksenlaak heeft alles in huis voor een complete paardrijdvakantie! Bij Paardencentrum Carolina is iedereen welkom dus ontdek het zelf en kom langs!

 • Manege de Achterhoek

  Nederland

  Uitgestrekte ruiterpaden en deskundige begeleiding, dat vindt je bij Manege de Achterhoek! Laat je verrassen door de vriendelijke sfeer en de perfecte faciliteiten

 • Manege de Lourenshoeve

  Nederland

  De perfecte plek voor paardenvrienden. Manege de Lourenshoeve vervult de droom van iedere paardenvriend! Ontdek Twente en Salland vanaf de rug van een paard