Actief

Geniet jij het liefst actief van je vakantie?

Waar denk jij aan bij een actieve vakantie? Skydiven, klauteren, stormbanen, mountainbiken, paardrijden of wandelen? Misschien wel allemaal! Actief ontspannen  in het Nederlands-Duitse grensgebied is dé perfecte manier om de regio te komen ontdekken.

Stel zelf je Actieve vakantie in het Nederlands-Duitse grensgebied samen en beleef een onvergetelijke tijd!

 • Wandelen

  Hou je van wandelen en ontdek je zo het liefst de omgeving? Dan zit je helemaal goed in het Nederlands-Duitse grensgebied! Wandelen is namelijk bij uitstek geschikt om deze mooie regio te ontdekken.

 • Fietsen

  Fietsen is de ideale manier om je actieve vakantie in het grensgebied te beleven! Je hoeft nooit lang te fietsen of er is wel een interessant, avontuurlijk, gezellig of leerzaam uitstapje in de buurt.

 • Paardrijden

  Ben jij helemaal gek van paardrijden en doe je niets liever dan de wereld verkennen vanaf de rug van een paard? Nou, dan zit je in het Nederlands-Duitse grensgebied helemaal goed want paardrijden kun je naar alle hartenlust in het Nederlands-Duitse grensgebied. Ontdek de mogelijkheden!

 • Sportief

  Op zoek naar een origineel sportief dagje uit? Dan zit je in het Nederlands-Duitse grensgebied helemaal goed!

 • Watersport

  Voel jij je als een vis in het water? Voor Watersport zit je in het Nederlands-Duitse grensgebied helemaal goed! Of je nu een dagje watersport wilt beoefenen, of op zoek bent naar een hele vakantie die in het teken staat van de watersport, Jij kiest!