Vakantiepark het Stoetenslagh

Meer informatie & boeken
  • Vakantiepark het Stoetenslagh_08
  • Vakantiepark het Stoetenslagh_09
  • Vakantiepark het Stoetenslagh_10
  • Vakantiepark het Stoetenslagh_11
  • Vakantiepark het Stoetenslagh_12
  • Vakantiepark het Stoetenslagh_13
  • Vakantiepark het Stoetenslagh_14
  • Vakantiepark het Stoetenslagh_15
  • Vakantiepark het Stoetenslagh_16
  • Vakantiepark het Stoetenslagh_17

Topvakantie op Vakantiepark het Stoetenslagh

Vakantiepark het Stoetenslagh is de leukste camping voor gezinnen met kinderen en tieners. Het Stoetenslagh is een vijfsterren camping, gelegen in een prachtige landelijke omgeving. Met een uitgebreid aanbod aan kampeerplaatsen, chalets en luxe kampeertenten is er voor iedereen een geschikte vakantie te vinden. Ook zijn er kampeerplaatsen en chalets direct gelegen aan de 5 hectare grote recreatieplas voor een verrassende strandvakantie. Wilt u een dagje uit? Het Stoetenslagh ligt op slechts 7 km afstand van Attractiepark Slagharen!

Beleef een strandvakantie op Vakantiepark  het Stoetenslagh

Bij Vakantiepark het Stoetenslagh beleef je altijd een verrassende strandvakantie, of het nou goed weer is of slecht weer. In de Happy Fun Beach zul je je geen moment vervelen. Er zijn twee ruime beachvolleybal velden, een klim palmboom, luchtkussen voor de kinderen, een groot podium waar leuke shows, spelavonden en karaoke wordt georganiseerd. Ook is er een gezellige horeca waar je terecht kunt voor een hapje en een drankje. Kortom: in de Happy Fun Beach is er veel vermaak voor jong en oud!

Vakantiepark het Stoetenslagh, compleet met overdekt zwembad

Een overdekt zwembad mag natuurlijk niet ontbreken tijdens je vakantie. Er is een gezellig zwembad volledig in strandthema aangekleed. Rondom het zwembad ligt kiezelstrand in plaats van tegels en er staan strandbedden rondom het zwembad waar je heerlijk kunt zitten. Voor de allerkleinsten is er een peuter gedeelte. Het zwembad van Vakantiepark het Stoetenslagh is geschikt voor jong en oud!

Tienervakantie op Vakantiepark het Stoetenslagh

Vakantiepark het Stoetenslagh heeft een uitgebreid programma voor tieners. Met een uitgebreid aanbod aan sportactiviteiten, outdoor, spellen, karaoke, beachparty’s zullen de tieners zich geen moment vervelen. Bovendien is er voor de tieners een eigen ruimte: de Box! De Box is een gezellige ontmoetingsruimte met pool, dart en tv. In de avond is de Box een gezellige disco waar de tieners tot middernacht kunnen dansen.

Restaurant, bowling en boogschieten

Geen zin om te koken? Tijdens je vakantie kun je gezellig uit eten in het tapas restaurant van Vakantiepark het Stoetenslagh. Laat je verrassen door de heerlijke verschillende tapasgerechten. Ook kun je genieten van heerlijke complete menu’s. Er is natuurlijk ook gedacht aan de kinderen, voor hen is er een heerlijk kindermenu. Direct naast het restaurant vindt u twee glow in the dark bowlingbanen en twee overdekte handboogschietbanen. Kom tijdens uw verblijf op Vakantiepark het Stoetenslagh gezellig een avondje bowlen of boogschieten!

Meer informatie & boeken

Vakantiepark het Stoetenslagh op de kaart en in de buurt

Adres

Vakantiepark het Stoetenslagh

Elfde wijk 42

7797 HH Rheezerveen - Hardenberg

Contact

Tel.: +31 (0)523 - 63 82 60

info@stoetenslagh.nl

Bezoek de website