• Erfgoed Bossem
  • Erfgoed Bossem
  • weekendje weg met kinderen - Erfgoed Bossem_05
  • Erfgoed Bossem
  • Erfgoed Bossem
  • Erfgoed Bossem
  • Erfgoed Bossem

Beleef het landleven en de natuur bij Erfgoed Bossem!

Vakantiepark Erfgoed Bossem ligt midden in het Twentse Landschap. Vlakbij het plaatsje Lattrop staat de eeuwenoude boerderij die Erfgoed Bossem heet. Het bedrijf is een echt familiebedrijf en dat voel en zie je in alles! Ver weg van het massa toerisme geeft dit vakantiepark je het gevoel van het echte boerenleven en kun je de sfeer proeven van het landleven. Of je nu in een boerderijkamer, safari lodge, eigen tent/caravan of in een sterrenkubus wilt slapen … Landgoed Bossem biedt een unieke ervaring op de boerderij!

Vakantiepark Erfgoed Bossem laat groot en klein kennis maken met het pure landleven. De boerderij is nog in volle werking en je kunt een rondleiding krijgen over het reilen en zeilen van de boerderij. Voor de kids zijn er boerderijdieren die geknuffeld, geaaid en bekeken kunnen worden en natuurlijk voldoende speelgelegenheid. Voor de volwassenen is het ontspannen op “de deel” waar een bar en open haard voor een authentieke sfeer zorgt. Natuurlijk is er ook een terras en liggen er voldoende boeken en tijdschriften voor een dagje ontspannen.

Vakantiepark Erfgoed Bossem ligt midden in de natuur en ook pal aan het fiets en wandelroutenetwerk Twente zodat u direct vanaf Vakantiepark Erfgoed Bossem uw wandel of fietstocht kunt beginnen. Geen fiets meegenomen? Geen punt bij Vakantiepark Erfgoed Bossem, fietsen zijn te huur en elektrische fietsen kun je makkelijk opladen bij het oplaadpunt. Een klein ommetje maken? Er loopt zelfs een wandeling over het eigen land van Vakantiepark Erfgoed Bossem. Ook beschikt het vakantiepark over gratis wifi en wanneer u iets meer luxe wilt bij uw kampeerplaats is het mogelijk om hotelservice bij te boeken. Heerlijk genieten van een kampeervakantie maar met de luxe van een hotel… En dat allemaal met een puur en eerlijk karakter van het landleven. Vakantiepark Erfgoed Bossem heeft erg originele accommodaties. Natuurlijk kun je je eigen tent of caravan mee nemen, maar vakantiepark Erfgoed Bossem heeft nog meer te bieden.

  • Boerderijkamers: De oude potstal is omgebouwd tot luxe hotel met knusse boerderijkamers. Logeren bij de boer met comfort op hotelniveau. Onbezorgd wakker worden door de fijne geluiden van de boerderij en genieten van een heerlijk vers ontbijtje met lokale producten en lekkernijen.
  • Safari Lodgetent: Het gevoel van kamperen, maar toch alle luxe van een hotel? Dat kan in de safari lodge tenten van vakantiepark Erfgoed Bossem. De tenten zijn echt van alle gemakken voorzien en zelfs nog meer! Een bad nemen in een houten badtobbe, koken, koffie zetten en gezellig om het kacheltje zitten… Back to nature in alle luxe!
  • Sterrenkubus: Een belevenis voor jong en oud! Niet groter dan nodig, maar van alle moderne gemakken voorzien en ook nog eens duurzaam. Het dak van het vierkante huisje is een grote glazen koepel waardoor je sterrenhemel kunt bekijken, en zo is het net of je in de openlucht slaapt! Ook is er een telescoop aanwezig met informatie zodat je de belevenis optimaal meemaakt.

Naast overnachten kun je bij Vakantiepark Erfgoed Bossem genieten van verschillende arrangementen en héél lekker eten. Bij vakantiepark Erfgoed Bossem wordt namelijk alleen gebruik gemaakt van vlees van eigen koeien en lokale leveranciers. Zo beleef je het landleven op de ultieme manier. In de schoolvakanties organiseert vakantiepark Erfgoed Bossem van alles voor jong en oud. Hierbij kun je denken aan Kindermiddagen over de boerderij, speurtochten, picknicken, spelletjes en rondleidingen. Dus ook voor een dagje uit ben je bij vakantiepark Erfgoed Bossem aan het juiste adres!

Maar natuurlijk wil je tijdens je verblijf in deze mooie Twentse regio meer zien dan alleen de boerderij, hoe interessant deze ook is. De omgeving heeft veel te bieden. Zo is een uitje naar Duitsland zo gepiept en waan je je in een wereld van ridders en prinsessen in Bad Bentheim waar je kasteel Bad Bentheim kunt bezoeken. Alles over de ontwikkeling van de natuur kom je te weten in belevingsmuseum Wonderyk Twente in Denekamp (voorheen natura docet). Nog meer over sterren te weten komen? Cosmos sterrenwacht in Lattrop leert je alles over de sterren en het heelal. Liever een dagje ontspannen en relaxen? Ook hiervoor zit je in Twente helemaal goed. De boerderijspa in Nutter, het vitaalinstituut in Lattrop of het Sauna en beautycentrum Sarré in Oldenzaal staan voor je klaar voor een pampering dagje. En zo is er nog veel meer te zien en te beleven in het mooie Twente!

Kom snel eens langs om het boeren leven te proeven, te beleven en te ervaren bij vakantiepark Erfgoed Bossem!

Meer informatie & boeken

Erfgoed Bossem op de kaart en in de buurt

Adres

Erfgoed Bossem

Dorpsstraat 7

7635 NA Lattrop-Breklenkamp

Contact

Tel.: +31 (0)541 - 22 13 92

info@bossem.nl

Bezoek de website