Vakantiepark De Wildhoeve

Meer informatie & boeken
  • Vakantiepark De Wildhoeve_02
  • Vakantiepark De Wildhoeve_04
  • Vakantiepark De Wildhoeve_05
  • Vakantiepark De Wildhoeve_06
  • Vakantiepark De Wildhoeve_01
  • Vakantiepark De Wildhoeve_03

Ga mee op avontuur en ontdek de natuur bij Vakantiepark de Wildhoeve!

Vakantiepark de Wildhoeve, van nature klasse! Vakantiepark de Wildhoeve ligt tussen de heerlijk ruikende bossen en natuur van de Veluwe.

Vakantiepark de Wildhoeve heeft naast kampeerplaatsen ook verhuuraccommodaties zodat je toch de charme kunt ervaren van het kamperen in de natuur, maar met iets meer gemak en luxe. Ideaal voor gezinnen met kinderen en families! De mobile homes die vakantiepark de Wildhoeve verhuurt staan met genoeg ruimte er om heen op een rustig deel van het park. Zo kun je genieten van de rust, maar toch dicht in de buurt zitten van de vele faciliteiten. De mobile homes van Vakantiepark de Wildhoeve zijn er voor 4 tot 6 personen.

Een iets kleiner gezin? Geen probleem, de knusse en luxe accommodaties zijn voor 4 personen en bieden 2 slaapkamers met beiden een eigen toilet en douche. Vakantiepark de Wildhoeve bied op het terrein veel vertier. Niet voor niets is de Wildhoeve door het Duitse ADAC uitgeroepen tot Best Camping 2015 met maar liefst 5 sterren! Er zijn luxe voorzieningen voor jong en oud. De zwembaden hebben een speciaal peuter en kleuter gedeelte en er is zelfs een waterspeeltuin waar geklimd en geklauterd kan worden. En natuurlijk is er een recreatieteam die de leukste spellen en activiteiten ondernemen met de kids. De natuur staat centraal bij vakantiepark de Wildhoeve, en hoe kan dat ook anders? Camping de Wildhoeve ligt in een prachtig natuurgebied waar je spelenderwijs meer van de natuur en het leven in de natuur kunt ontdekken.

Voor de glamping liefhebbers is het ook op en top genieten bij vakantiepark de Wildhoeve. De Veluwse safaritenten zijn luxe ingericht en helemaal compleet met badkamer, douche en toilet. Geschikt voor maximaal 6 personen. Uniek bij vakantiepark De Wildhoeve is het Artcamp. Een kunstwerk waarin je kunt slapen! Een futuristische accommodatie van 3 verschillende koepelwoningen op verschillende hoogtes. Ook deze accommodatie is voor maximaal 6 personen.

Vakantiepark de Wildhoeve is een familiepark bij uitstek en ligt op een perfecte locatie om de Veluwe te ontdekken. Wandelen, fietsen kun je er in overvloed. Maar de omgeving bied veel meer. Zo kun je per fiets een bezoek brengen aan Paleis het Loo of na een half uurtje met de auto het Kröller-Müller Museum bezichtigen. Dagje pretpark? Geen probleem! Walibi World of de Julianatoren liggen op een klein afstandje. En geen wild te spotten in het bos? In de Apenheul, Dolfinarium of Burger´s Zoo kun je wilde dieren van héél dicht bij bekijken

Meer informatie & boeken

Vakantiepark De Wildhoeve op de kaart en in de buurt

Adres

Vakantiepark De Wildhoeve

Hanendorperweg 102

8166 JJ Emst

Contact

Tel.: +31 (0)578 - 66 13 24

info@wildhoeve.nl

Bezoek de website