Vakantiepark De Lourenshoeve

Meer informatie & boeken
  • Vakantiepark De Lourenshoeve
  • Vakantiepark De Lourenshoeve
  • Vakantiepark De Lourenshoeve
  • Vakantiepark De Lourenshoeve
  • Vakantiepark De Lourenshoeve
  • Vakantiepark De Lourenshoeve
  • Vakantiepark De Lourenshoeve

Vakantiepark De Lourenshoeve: een paradijs voor natuur- en paardenvrienden

Fietsen door het prachtige groene Twentse landschap, historische dorpen en stadjes bezoeken, wandelen door de afwisselende natuur – dat alles kun je beleven op vakantiepark De Lourenshoeve. In dit kleinschalige, overzichtelijke vakantiepark komen rustzoekers en natuurliefhebbers volop aan hun trekken. Maar ook paardenvrienden zijn hier aan het juiste adres: het park heeft een grote eigen manege en je kunt zelfs je eigen paard meenemen op vakantie!

Slapen in een tent of een boerderijtje?

Je voelt je meteen thuis in één van de gezellige boerderijtjes op vakantiepark De Lourenshoeve. Allen zijn vrijstaand en hebben een grote tuin – je hebt dus voldoende ruimte om heerlijk te ravotten! De huizen zijn van alle gemakken voorzien en bieden plaats aan zes personen. Kampeer je liever? Ook dan zit je goed op vakantiepark De Lourenshoeve. De kleine camping biedt plaats aan 15 tenten of caravans en heeft alle faciliteiten voor geslaagde kampeervakanties. Wil je met vrienden of familie komen? Dan zijn de groepsaccommodaties misschien iets voor jullie.

Paardensportcentrum met vier sterren

Paardensportliefhebbers kunnen op vakantiepark De Lourenshoeve hun hart ophalen. Buitenritten in de mooie omgeving, paardrijlessen voor beginners en gevorderden, alles is mogelijk. De instructeurs zijn allen gediplomeerd en de manege heeft 4 sterren volgens de normen van de FNRS (federatie van Nederlandse Rijscholen). Als je een eigen paard hebt, kun je het graag meebrengen! Er zijn – naast voldoende stalruimte – ruime binnen- en buitenboxen, 2 binnenmaneges en een buitenmanege, springweide, trainingsmolen, weidegang, spuitplaats en solarium. Zo heeft jouw paard ook vakantie!

Veel vertier in de omgeving

De omgeving van vakantiepark De Lourenshoeve is ideaal voor eindeloze fietstochten, wandelingen, buitenritten of kanotochten. Bezoek ook eens het authentieke brinkdorp Den Ham en de andere dorpjes in de omgeving. In Den Ham vind je ook het regiomuseum De Oudheidskamer en het Natuurinformatiecentrum De Besthemermolen. Een aanrader is ook het kachelmuseum Fini’s Hoeve in Vriezenveen. Hier kun je meer dan 400 oude kachels en andere bezienswaardigheden uit vergane tijden bekijken.
Krijg je tijdens het lezen al vakantiekriebels? Bij vakantiepark De Lourenshoeve kijken ze al uit naar jouw bezoek!

Meer informatie & boeken

Vakantiepark De Lourenshoeve op de kaart en in de buurt

Adres

Vakantiepark De Lourenshoeve

Flierdijk 3

7683 RA Den Ham

Contact

Tel.: +31 (0)546 - 67 29 50

info@lourenshoeve.nl

Bezoek de website