Vakantieboerderij Reezicht

Meer informatie & boeken

In het Overijsselse Vechtdal, in het buitengebied van het kerkdorp Rouveen, ligt deze comfortabele groepswoning.
Door de landelijke ligging kunt u genieten van rust en ruimte en met een beetje geluk ziet u de reeën voorbij lopen! Achter de woning ligt een speelveld waar kinderen naar hartelust kunnen spelen. In de recreatieruimte(250m2) is er volop zit- en speelgelegenheid.
De natuurrijke omgeving biedt volop mogelijkheden voor het maken van mooie fietstochten en wandelingen door bijvoorbeeld het Staphorster Bos, maar ook langs de Reest wat een uniek gebied is met vele ooievaars.
Brengt u ook eens een bezoek aan het cultuurrijke Staphorst met zijn kleurrijke boerderijen en klederdrachten, de steden Zwolle en Meppel, de diverse musea en pretparken en natuurgebied de Weerribben.

Extra informatie:
In de professionele (open)keuken kunt u gebruik maken van de volgende apparatuur: 5 koelkasten, 1 vriezer, oven, combimagnetron, 8 pits gasfornuis en horeca vaatwasser.

Indien u ter plaatse gebruik wil maken van catering, dan kunt u voorafgaand aan uw verblijf de mogelijkheden met de huiseigenaar bespreken.

Is dit de woning van uw keuze, maar bestaat uw groep uit meer dan 25 personen? Deze woning is ook te boeken voor maximaal 48 personen (huiscode NL-7954-01).

Meer informatie & boeken

Vakantieboerderij Reezicht op de kaart en in de buurt