In het rustieke Ambt Delden, gelegen in het mooie hart van Twente, vindt u het boerderij-appartement van Twentekiek nabij Landgoed Twickel met z’n prachtige kasteel.
Twentekiek biedt een luxe vakantieappartement met comfortabele boxspringbedden en een zeer ruime uitgeruste keuken. Alle voorzieningen bevinden zich op de begane grond, dus ook uitermate geschikt voor mindervaliden.

Het uitzicht vanuit het stijlvol ingerichte appartement en vanaf het terras met veel privacy is schitterend… en maakt het plaatje helemaal compleet. De inrichting is uniek en sfeervol, geschikt voor twee tot vijf personen.

De omgeving kenmerkt zich door oude bossen en een coulisselandschap, waar het zeer aangenaam vertoeven is. Het kleine gastvrije stadje Delden nodigt u uit voor een bezoek. Ook de omliggende plaatsen zoals Diepenheim en Borne zijn zeker de moeite waard, om lekker rond te struinen. Het landgoed Twickel ligt op een steenworpafstand en is heerlijk om te wandelen of te fietsen. Knooppunten routeborden zijn in het gebied aanwezig.

Meer informatie & boeken

Twentekiek op de kaart en in de buurt